Haberler

Komisyon'ndan Paşayiğit Belediyesi ziyareti

Güncelleme:

Keşan Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri, 22 Şubat 2013, Paşayiğit Belediyesi'ni ziyaret etti.

Plan ve Bütçe Komisyonu'ndan Paşayiğit Belediyesi ziyareti

Saat 14.45 sıralarında Paşayiğit Belediyesi'ne gelen Plan ve Bütçe Komisyonu üyeleri; İsmail Özkan, Yılmaz Karataşoğlu, Ercan Dağlı ve Erkan Gege burada Paşayiğit Belediye Başkanı Mehmet Zeki Engin tarafından karşılandı.

Paşayiğit Belediyesi'nin Keşan Belediyesi'ne bağlanması ile ilgili gerçekleşen ziyarette konuşan Paşayiğit Belediye Başkanı Mehmet Zeki Engin, "Belediyemizin Keşan'ın mahallesi olması için Meclisimizden karar aldık. Karar doğrultusunda Keşan Belediyesi'ne bağlanma başvurusunda bulunduk. Temennimiz Keşan Belediye Meclisi'nin de olumlu karar alması ve Paşayiğit'in Keşan'a bağlanması. Meclisimizin güzel karar verdiğine inanıyorum. Kararın yarınlarda Paşayiğit halkına hayrı olacağına inanıyorum. Katılımın her iki tarafa da yararları olacağını düşünüyorum. " dedi.

Plan ve Bütçe Komisyonu adına söz alan İsmail Özkan da Paşayiğit Belediye Meclisi'nin 6360 Sayılı Kanun'a göre Keşan Belediyesi'ne bağlanma isteğini ilettiğini bildirdi.

İsmail Özkan konu hakkında şunları söyledi: "Bağlanma isteği Keşan Belediye Meclisi'nce görüşüldü ve konu komisyonumuza havale edildi. Bir sonraki Meclis toplantımıza sunmak üzere rapor hazırlıyoruz. Bu rapor hazırlığı nedeniyle Paşayiğit'i ve belediyesini yerinde görmek istedik. Bizim görevimiz Paşayiğit Belediyesi'nin mali durumuna ilişkin evrakları incelemek. Bağlanma konusundaki nihai kararı Keşan Belediye Meclisi verecek."

Ziyaret görüş alışverişinde bulunulması ile sürdü.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özkan Yılmaz İsmail Özkan Paşayiğit Keşan Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title