Haberler

Kocaeli'den Kısa Kısa

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kartepe Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Ömer Yılmaz ve öğrencilerini makamında kabul etti.

Başkan Karaosmanoğlu, ziyarette yaptığı konuşmada, "Kocaeli'nin Genç Bilgeleri" bilgi yarışmasına katılan ve il finalinde 11 ilçeyi geride bırakarak şampiyon olan Kartepe Ali Fuat Başgil Sosyal Bilimler Lisesi öğrencilerini tebrik etti.

Gösterilen gayret ve yakalanan başarılardan dolayı ülkesi ve kenti adına mutlu olduğunu dile getiren Karaosmanoğlu, "Bu şehre bilge bir gençlik yakışır. Bizler tarihini unutmadan geleceğine odaklanan bilge bir gençlik için çalışıyoruz." dedi.

Okul müdürü Yılmaz ve öğrencileri de Karaosmanoğlu'na eğitime verdiği katkıları için teşekkür etti.

Karamürsel'de öğrenciler "usta öğreticilik" belgelerini aldı

Karamürsel İlçesi 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından açılan usta öğreticilik kursu sona erdi.

Aşçılık, cilt bakımı, güzellik, dekoratif el sanatları, elektrik tesisatları, kuaförlük, pastacılık, pvc doğramacılığı ve web programcılığı üzerinden uygulamalı sınav olan 16 kursiyerden 13'ü usta öğretici belgesi aldı.

Kursu başarıyla bitiren kursiyerlere belgelerini kurs öğretmeni Serpil Acar Yıldırım ve Cuma Uslu verdi.

Başkan Yıldırım'a teşekkür

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım tarafından temin edilen simit arabası, simitçi Kemal Altuna teslim edildi.

İlçede seyyar simitçilik yapan Kemal Altun'a vatandaşa daha nezih ve hijyenik şartlarda hizmet verilmesi amacıyla simit arabası hediye edildi.

63 yaşındaki simitçi Altun, hediye edilen simit arabası için Belediye Başkanı İsmail Yıldırım'a ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Karaosmanoğlu Ali Fuat Başgil Kartepe Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title