Haberler

Kocaeli Amatem'e Yatmak İsteyen Genç İntihara Kalkıştı

İzmit'te borçlarının olduğunu ve AMATEM'de tedavi görmek istediğini söyleyen I.Ç.C. (30), yaya köprüsüne çıkarak intihar girişiminde bulundu.

İzmit'te borçlarının olduğunu ve AMATEM'de tedavi görmek istediğini söyleyen I.Ç.C. (30), yaya köprüsüne çıkarak intihar girişiminde bulundu. Polisin ikna ettiği genç karakola götürüldü.

Olay, sabah saatlerinde İzmit D-100 Karayolu üzerinden sahile yaya ulaşımını sağlayan Turgut Özal Köprüsü üzerinde meydana geldi. Köprünün korkuluklarından bir kişinin sarktığını görenler, polise haber verdi. Olay yerine polis, itfaiye ve 112 Acil ekipleri geldi. İtfaiye ekipleri, köprünün altında hava yastığı açarak önlem alırken polis I.Ç.C'yi ikna etmek için görüşme yaptı. Çalıştığı iş yerinden çıkarıldığını, bin 500 TL borcunun olduğunu ve bağımlılıktan kurtulmak için AMATEM'de tedavi görmek istediğini söyleyen I.C.Ç., polis ekiplerinin yaklaşık 45 dakikalık çabası sonucunda bulunduğu yerden alınarak karakola götürüldü.

İntihar teşebbüsü sebebiyle D-100 Karayolu Ankara istikametinde bir şerit trafiğe kapatıldı. I.Ç.C.'nin daha önce de uyuşturucu madde bağımlılığından kurtulmak amacıyla AMATEM'de yattığı, ancak tedavisini yarım bıraktığı öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

D-100 Karayolu Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title