Haberler

Kış Tedbirleri Değerlendirildi

Güncelleme:

İki gündür devam eden kar yağışını sıkıntısız geçiren Kırşehir'de alınan tedbirler ve yapılan hazırlıklar gözden geçirildi.

Valimiz Sayın Özdemir Çakacak başkanlığında yapılan "Karla Mücadele Değerlendirme Toplantısı"na, Garnizon Komutanı Jan. Alb. Türker Yılmaz, Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, İl Emniyet Müdürü Mustafa İncebay ile İl Özel İdaresi ve Karayolları yetkililerinin yanı sıra ilgili kurum temsilcileri katıldı.

Bundan sonra yaşanacak olumsuz hava ve yol koşullarında uygulanacak tedbirler ele alındığı toplantının açılış konuşmasını yapan Valimiz Sayın Özdemir Çakacak, alınan tedbirler sayesinde iki gün devam eden kar yağışı sırasında ilimizde ulaşımda herhangi bir sorun yaşanmadığını söyledi.

Kar yağışı sırasında Karayolları ve İl Özel İdaresi ekiplerinin sorumluluk alanındaki yollarda, Belediye Başkanlığımızın da şehir içinde yol açma çalışmalarını eksiksiz olarak yerine getirdiklerini ifade eden Valimiz Sayın Özdemir Çakacak; "Olumsuz hava ve yol koşulları başta olmak üzere her ortamda trafikle ilgili kurum ve kuruluşlarımız tarafından trafiğin güvenli ve sağlıklı şekilde işletilmesi, yol kullanıcılarının can ve mal emniyetlerinin sağlanması en temel hedef olmuştur," dedi.

Bu anlayışla görev yapan ekiplerimizin özverili çalışmaları ile herhangi bir sıkıntı yaşamadığını dile getiren Sayın Valimiz; "Bu toplantıda da meydana gelebilecek olumsuz hava şartlarında kurumlar arasında ortak yürütülen çalışmaları ve alınan tedbirleri yeniden değerlendireceğiz," dedi.

Toplantıda, sürücülerin hava şartları konusunda önceden bilgilendirilmesi, kar ve tipi nedeniyle yol kapanması durumunda kullanılacak alternatif güzergahlar, kurumlarla sivil toplum kuruluşlarının yerine getireceği görevler yeniden değerlendirilerek yapılan hazırlıklar gözden geçirildi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Özdemir Çakacak Türker Yılmaz Kırşehir Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title