Haberler

Kilis'te Yeni Adliye Sarayı İçin Start Verildi

AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara, Yeni Adliye Binasının Startının Verildiğini ve Bu Yıl İçerisinde Temelini Atacaklarını Söyledi.

AK Parti Kilis Milletvekili Hasan Kara, yeni adliye binasının startının verildiğini ve bu yıl içerisinde temelini atacaklarını söyledi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Milletvekili Kara, Mehmet Ali Şahin ile Adalet Bakanlığı Müsteşarı Fatih Kasırga'yı ziyaret ettiğini kaydederek, "Yeni adliye sarayının temelinin atılması kararı verildi. Yeni adliye binamız örnek bir bina olacak. Bu yıl içerisinde temelini atacağız. Sayın bakanımızdan ve müsteşarımızdan yeni adliye binasının bir an önce faaliyete geçmesi için destek istedik. Bu yıl içerisinde temelini atacağız. Hazırlanan projeye gördüğümde hayran kaldım. Özenle hazırlanarak

tüm detayları görüşülmüş bir proje, mevcut adliye binamız eski olduğu için bazı sıkıntılar vardı. İnşallah yeni binamız son teknoloji ile donatılacak. Adliye sarayının fiziki şartlarının iyi olması gerekiyor. Kilis'e yakışacak bir adliye sarayı olacak"dedi

(MAD-TB-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title