Haberler

Kıbrıs gazisi Mustafa Çeven toprağa verildi

Güncelleme:

Kastamonu'da rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kıbrıs gazisi Mustafa Çeven'in cenazesi, İhsangazi ilçesinde toprağa verildi. Çeven için İhsangazi Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi ve cenazesi Akkirpi köyündeki aile mezarlığına defnedildi. Kastamonu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, cenaze töreninin ardından Çeven'in ailesine taziyede bulundu.

Kastamonu'da rahatsızlığı nedeniyle tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Kıbrıs gazisi Mustafa Çeven'in cenazesi, İhsangazi ilçesinde toprağa verildi.

Kastamonu Eğitim Araştırma ve Hastanesinde 71 yaşında vefat eden Çeven için İhsangazi Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi.

Çeven'in cenazesi, kılınan namazın ardından Akkirpi köyündeki aile mezarlığına defnedildi.

Kastamonu Vali Yardımcısı Ahmet Atılkan, cenaze töreninin ardından Kıbrıs gazisi Çeven'in ailesine taziyede bulunarak, başsağlığı dileklerini iletti.

Törene Çeven'in ailesinin yanı sıra İl Jandarma Komutanı Albay Zafer Özden, İhsangazi Kaymakamı Neslihan Sönmezoğlu, İhsangazi Belediye Başkanı Hayati Sağlık ile gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Atılkan İhsangazi Kastamonu Kıbrıs Yaşam Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title