Haberler

Keşan Belediyesi İfaiye Müdürlüğü'ne Ziyaret

Güncelleme:

Mehmet Koç ve Esref Duran ''Yangından Korunma Haftası'' nedeniyle Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Tüm Bel-Sen Edirne Şube Başkanı Mehmet Koç ve Yönetim Kurulu Üyesi Esref Duran ''Yangından Korunma Haftası'' nedeniyle İtfaiye çalışanlarının zor koşullarına dikkat çekmek amacıyla, Keşan Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nü ziyaret ettiler.

Saat 11:30 sıralarında, Keşan Belediye Başkan Vekili Zeynep Gürer, Kültür ve Sosyal işler Müdürü Ayşegül Aydın Arslan, İfaiye Amiri Orhan Yamak,Tüm Bel- Sen işyeri Temsilcisi Gökhan Yılmaz ve ifaiye erleri tarafından karşıladığı Koç ve Duran, Yerel Yönetim emekçileri içerisinde ifaiye emekçileri diğer çalışanlardan farklı olarak işlerini daha ağır ve zor koşullarda yerine getirdiğini belirterek, ''İtfaiye Emekçileri diğer kurum çalışanlarından farklı olarak gece gündüz demeden 24 saat görev yapmakta, buna karşılık gerçek emeklerinin çok altında maaş almaktadırlar. Keşan Belediyesi ile sendikamız arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile Keşan Belediyesi2nde görev yapmakta olan itfaiye personelimizin ekonomik ve sosyal haklarında iyileştirme yapılmış olup, başta Belediye Başkanımız sayın Mehmet Özcan olmak Üzere toplu sözleşmede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. '' dedi.

Koç, İtfaiye emekçilerinin sorunlarının çözümü için yetkililerden acil talepleri olduğunu belirterek, ''Sendikamız bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da bu temel taleplerin gerçekleşmesi için mücadele etmeye devam edecektir'' dedi.

İtfaiyecilerin sorunlarının konuşulduğu ve sorularının cevaplandığı görüşmenin sonunda, Başkan Vekili Zeyrep Gürer, ziyaretlerinden dolayı Koç'a ve Duran'a teşekkürlerini iletti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Aydın Arslan Orhan Yamak Keşan Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title