Haberler

Kent Genelinde Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgi

Başkan Savaş, Çukurova Belediyeler Birliği Üyelerine Kent Genelinde Yapılan Çalışmalar Hakkında Bilgi Verdi.

Çukurova Belediyeler Birliği Encümen toplantısı geçtiğimiz gün Hatay'ın Yayladağı ilçesinde gerçekleştirildi. Kışlak Kızılgöl Tesislerinde yapılan toplantıya, Çukurova Belediyeler Birliği ve aynı zamanda Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı ile Çukurova Belediyeler Birliği üyeleri iştirak etti.

Toplantı da açılış konuşmasını yapan Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı Burhanettin Kocamaz, encümen toplantılarını her dönem farklı ilçelerde gerçekleştirdiklerini ifade ederek, parti ayrımı yapmadan sorunları birlikte çözmenin yollarını aradıklarını kaydetti. Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş da, vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için çalıştıklarını, toplantının bu anlamda çok önemli olduğunu söyledi.

Toplantı sonrasında Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Çukurova Belediyeler Birliği Başkanı ve üyelerini Antakya'da ağırladı. Başkan Savaş, Belediyeler Birliği Başkanı Burhanettin Kocamaz ve üyelerine kent genelinde yaptığı icraatları yerinde tanıttı ve detaylı bilgi verdi. Belediye Başkanı Savaş, heyeti sırasıyla Asi Peyzaj ve çevre düzenleme çalışmaları, Ulus Meydanı üst yapı çevre düzenleme çalışmaları, Saray caddesi, tarihi su kemeri restorasyon çalışmaları, tarihi mekanların restorasyon faaliyetleri kapsamında Çankaya ve Örnek Sokakları gezdirdi.

Toplantının ve kent gezisinin ardından Belediyeler Birliği Başkanı Burhanettin Kocamaz, Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş ve Yayladağı Belediye Başkanı Mustafa Kemal Dağıstanlı'ya ev sahipliğinden dolayı plaket verdi, teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title