Haberler

Kendi İntihar Girişimini Görüntüledi

Antalya'da, bir işadamı tarafından dolandırıldığını ileri süren 35 yaşındaki turizmci Ömer Faruk B, 30 metre yüksekliğindeki baz istasyonuna çıktı.

Antalya'da, bir işadamı tarafından dolandırıldığını ileri süren 35 yaşındaki turizmci Ömer Faruk B, 30 metre yüksekliğindeki baz istasyonuna çıktı. Yaklaşık 6 saat burada duran şahıs, itfaiyenin hidrolik merdiveni yardımıyla yanına gelen belediye zabıta müdürü ve pisikologun kendini ikna çalışmalarını kamerasıyla saniye saniye görüntüledi.

Sabah işe gitmek üzere servis bekleyen vatandaşlar,

Konyaaltı ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Antalyaspor Kavşağı'ındaki bir baz istasyonuna çıkan şahsı görünce durumu polise bildirdi. Olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Polis karadan telefonla ikna çabalarına sonuç alamayınca merdivenli itfaiye ve bir psikolog çağırıldı.

OTOMOBİLİNİ GASP İDDİASI

Üç çocuk babası turizmci Ömer Faruk B, otomobilini tamir için verdiği kişi tarafından gasp edildiğini savundu. Ömer Faruk B, tüm çabalarına rağmen sonuç alamayınca baz istasyonuna çıktığını söyledi. Polis ekipleriyle telefonla görüşmesine devam eden Ömer Faruk B, dolandırıcılığı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın'a anlatmak istediğini söyledi. Başkan Akaydın'ın toplantıda olduğu belirtilerek yardım için olay yerine Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Haluk Özkan geldi.

ŞAHSIN YANINA ÇIKTI

Özkan, psikologu yanına alıp merdivenli itfaiye aracıyla Ömer Faruk B'nin yanına çıktı. Haluk Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın adına buraya geldiğini ve kendisi toplantıda olduğu için gelemediğini söyledi. Özkan, Başkan Akaydın'la

kendisini görüştüreceğine söz vermesi üzerine şahıs ikna olup aşağı indi. Yaklaşık 6 saat baz istasyonunda kalan Ömer Faruk B., sahtekar bir iş adamı tarafından dolandırıldığını ileri sürerek şöyle konuştu: "O iş adamını Başkan Akaydın'a şikayet etmek için baz istasyonuna çıktım. Ne yaptıysam bir sonuç almadım. Mağdur oldum. Başkan Akaydın ile görüşemesem bir hafta ya da 10 gün de sürse aşağı inmeyecektim. Görüntüleri basın mensuplarına vermek amacıyla çektim."

Sağlık ekipleri tarafından ambulansta kontrolü yapılan Ömer Faruk B, daha sonra ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.

Ömer Faruk B, kendisini ikna için itfaiye merdiveni ile yukarı çıkan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Haluk Özkan ve psikologu elindeki kamerayla

görüntüledi. İntihar girişiminde bulunan şahıs, ikna ekibinin yukarı gelişini ve kendisi ile yapılan diyalogları kameraya kaydetti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mustafa Akaydın Haluk Özkan Antalyaspor Konyaaltı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title