Haberler

Kemal Alemdaroğlu'nun Sağlık Durumu

Alemdaroğlu'nun avukatı Çetinbaş: "Ayakta duramayacak halde.

Rahatsızlanarak 29 Ocak'ta hastaneye kaldırılan Ergenekon davası tutuklu sanığı Prof. Dr. Kemal Alemdaroğlu'nun enfeksiyon nedeniyle sürekli çıkan ateşini düşürmede zorluk çekildiği ve pazartesi günü belli olacak tahlil sonuçlarına göre tedavisine devam edileceği bildirildi.

Kemal Alemdaroğlu'nun avukatı Metin Çetinbaş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Alemdaroğlu'nun 3 hafta önce yakalandığı gribal enfeksiyonun yanı sıra idrar yolları enfeksiyonu geçirdiğini ve kana karışmadan şüphe edildiğini söyledi.

Çetinbaş, Alemdaroğlu'nun yoğun bakımda değil, normal serviste tedavisine devam edildiğini kaydederek, "Bugün sağlık durumu hakkında bilgi almak için hastaneye gittim. Gerekli işlemler yapılmış. Pazartesi günü tahlil sonuçları belli olacak. Bu sonuçlara göre tedavisine nasıl devam edileceği belli olacak. Ayakta duramayacak halde. Sürekli ateşi çıkıyor. Ateşini düşürmekte zorluk çekiliyor" dedi.

Avukat Çetinbaş, soru üzerine, Alemdaroğlu'nun sağlık durumu nedeniyle herhangi bir tahliye başvurusu yapmayacaklarını ifade etti. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Kemal Alemdaroğlu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Yalçın Tangabartigin@ttmail.com:

Başımızda 70 yıl boşa harcanmış, 1923 yılından bu yana gerileme içindeyiiz diyen. Kendisine dokunulduğunda ibadet yapılmış sayılacağı ve o Allahıjn vasıflarını taşıyor denilen bir başbakan var. Bu görüşleri ileri sürenlerin ruhsal durumlarını araştırılması gerekir. Peygamberler için bile bu tür sözler edilmemiştir. Allah'ın vasıfları yalnız ve yalnız Allah'a özgüdür. Ama dalkavukluk etmenin hududu yoktur.

0
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title