Haberler

Kayseri -Tramvayın Altında 25 Metre Sürüklenen Yaya Öldü

Tramvayın altında 25 metre sürüklenen yaya öldü KAYSERİ'de yolun karşısına geçmeye çalışan 56 yaşındaki Ahmet Demirel'e tramvay çarptı.

Tramvayın altında 25 metre sürüklenen yaya öldü

KAYSERİ'de yolun karşısına geçmeye çalışan 56 yaşındaki Ahmet Demirel'e tramvay çarptı. Tramvayın altında 25 metre sürüklenen Demirel, feci şekilde öldü.

Kaza, merkez Melikgazi ilçesi Kılıçaslan Mahallesi Sivas Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, çekirdek almak için evden çıkan Ahmet Demirel, Talas istikametine giden 3815-A sefer sayılı tramvayın altında kaldı. Yaklaşık 25 metre sürüklenen Demirel, olay yerinde hayatını kaybetti. Kaza sonrası olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede güvenlik önlemi alarak yolu trafiğe kapattı. Demirel'in cesedi, Cumhuriyet Savcısının talimatıyla otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yetkililer, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Demirel Kayseri Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (6)

Ahmet ozmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ne alakası var arkadaşım makinist ile bu kazanın. BiLip bilmeden yorum atıyorsun. Kazanın olduğu yerde yaya geçidi yok yayaya kapalı alan. Ölen vatandasimizada ALLAH rahmet eylesin.

3
0
yanıtYanıtla
CanmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Abi bu tramvay makinistlerinden bazıları hayvan gibi kullaniyorlar bence makinist seçerken daha dikkatli titiz olsunlar ALLAH rahmet eylesin

2
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

OLAYIN OLDUGU GECE ARACIMLA ORDAN GECIYODUM AMA NE OLDUGUNU ANLAYAMADIM. ORDA YAYANIN GECEBILECEGI BI YER YOKKI EMIRGAN PARKININ ORDA BI UST GECIT VAR SADECE, DIGER YERLER CITLERLE KAPALI ZATEN UZERINDENMI ATLIYACAKTI O YASDAKI ADAM MEKANI CENNET OLSUN

1
0
yanıtYanıtla
iboomobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Makinist kafasına göre hız kullanamaz, otomatik hız makinist sadece yön verir

1
0
yanıtYanıtla
Emre:

Kazanın olduğu yerdeydim 50 metre ileride üst geçit var en sonda kameramanda ordan çekiyor zaten çit leri geçmek istemiş Allah rahmet eylesin ( Bu arada polis yolu 2 kaza olduktan sonra kapattı onuda not geçeyim)

1
0
yanıtYanıtla
MehmetmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Ölen Vatandaşımızın Mekanı cennet olsun . Gerçekten tramvay kullanan makinist ler çok acemice kullanıyor. . Düzenli. Denetim yok .Halk otobüsleride aynı şekilde. UMARIM BAŞKA BİRİNİN DAHA HAYATI GİTMEZ İNŞALLAH..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title