Haberler

Kayseri Gözaltına Alınan Melikşah Üniversitesi?nin Çalışanları Adliyede

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 8 gün önce FETÖPDY soruşturması kapsamında düzenlediği eş zamanlı operasyonda, gözaltına alınan Melikşah Üniversitesi'nin 73 öğretim üyesi ve görevlisi ile çalışanı, nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye gönderildi.

Kayseri Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin 8 gün önce FETÖPDY soruşturması kapsamında düzenlediği eş zamanlı operasyonda, gözaltına alınan Melikşah Üniversitesi'nin 73 öğretim üyesi ve görevlisi ile çalışanı, nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye gönderildi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube ekipleri, kapatılarak Erciyes Üniversitesi'ne bağlanan Melikşah Üniversitesi'nin öğretim üyesi ve görevlileri ile çalışanlarına operasyon düzenlendi. FETÖPDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, digital materyallere el koyarken, bilgisayarların imajları alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorguları tamamlanan 73 şüpheli, Adli Tabiplikte sağlık kontrollerinin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarılmak üzere adliyeye gönderildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Melikşah Üniversitesi Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title