Haberler

Kayseri Doktor Karaoğlu Çifti Tıp Bayramında Konser Verecek

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Türk Halk Müziği konseri verecek.

Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Türk Halk Müziği konseri verecek.

14 Mart Tıp Bayramı'nda Türk Halk Müziği konseri vermeye hazırlanan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu konser öncesi evlerinde birbirinden güzel eserleri seslendirdi. Yaptıkları hazırlıklarla ilgili konuşan Sema Karaoğlu, 14 Mart'ta üçüncüsü olacak bir halk konseri vereceğiz. 14 Mart Tıp Bayramı. Karı-koca doktor olunca müzikle kendi bayramımızı birleştirdik. Konserimizde hekim arkadaşlarımızla bayramımızı kutlayacağız. Tabi amacımız sadece bayramımızı kutlamak değil. Bizim konserde birlik ve beraberlik mesajlarımız olacak ifadelerini kullandı.

Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ise, Önceki konserlerimizde de hep birlik ve beraberlik konserleri vardı. Yurdun değişik yörelerinden derlediğimiz repertuarla konserlerimizi oluşturuyoruz. Bugünlerde birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olduğunu düşünüyoruz. Repertuarımızda Sivas'tan, Malatya'dan, Kayseri'den, Ege'den, Karadeniz'den parçalar oluşturmaya çalıştık. Konser günü inşallah bir şölen yaşayacağız diye konuştu.

Karaoğlu çiftinin 14 Mart'ta Kadir Has Kültür Merkezi'nde vereceği konser saat 19.30'da başlayacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Sinan Karaoğlu Tıp Bayramı 14 Mart Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title