Haberler

Kayseri'de 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismar davasında sanığa 9 yıl 4 ay hapis cezası

Güncelleme:

Kayseri'de annesinin baktığı 5 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan sanık hakim karşısına çıktı. Pişman olduğunu söyleyip suçunu kabul eden sanık, 9 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Kayseri'de annesinin baktığı M.D.'ye (5) cinsel istismarda bulunan Muhammet V.'ye (18), 9 yıl 4 ay hapis cezası verildi.

ANNESİNE ANLATMASIYLA SKANDAL AÇIĞA ÇIKTI

Olay, geçen yıl 16 Haziran'da Kocasinan ilçesinde meydana geldi. Muhammet V., annesinin bakıcılığını yaptığı M.D. isimli kız çocuğu parkta oynadığı sırada oyuncak verme bahanesi ile eve götürüp cinsel istismarda bulundu. Mağdur çocuğun olaydan sonra durumu annesine anlatması ile şikayet üzerine gözaltına alınan Muhammet V., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma tamamlanıp, iddianame hazırlandı. Kayseri 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nce kabul edilen iddianamede, sanık hakkında çocuğun cinsel istismarı suçundan dava açıldı.

9 YIL 4 AY HAPİS CEZASI

Davanın geçen yıl kasım ayında görülen ilk duruşmasında, Muhammet V. tutuklanıp, cezaevine konuldu. Kayseri 6'ncı Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasında, suçlamaları kabul eden Muhammet V., pişman olduğunu söyledi. Mahkeme heyeti, Muhammet V.'yi, çocuğun cinsel istismarı suçundan 9 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırarak, tutukluluk halinin devamına hükmetti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kayseri Hakim Mahkeme Ceza Hukuk Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Perrier maden suyunda dışkı mı var? Perrier maden suyu neden imha edildi? Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (7)

SadeVatandaş:

Çocuğun ailesi şimdi ne yapacak? Mağdurların öfkesini dindirecek caydırıcı bir ceza mı bu? Benimde kız çocuğum var empati kurmak bile istemiyorum. ALLAH böylelerinden korusun. İnsan adeletinin bir şey yaptığı yok.

142
2
yanıtYanıtla
Ocean Express cargo Ltd:

....... YAPARIM BENİM ÇOCUGUMA YAPILSA HAYTTA OLMAZDI

yanıt32
yanıt0
Bozkurt:

Laik ve çağdaş ülkelerde bu ceza çok bile

14
60
yanıtYanıtla
Deniz:

Evet ülkeyi 20 yıldır laik ve çağdaş insanlar yönetiyor çünkü. Atatürk cumhuriyeti’nin laikliğin düşmanlığını yapma demiyorum, yap sen yine hobi olarak. Ama önce sen, işine geldiği zaman anayasayı bile değiştirenlerin, neden katilleri, tecavüzcüleri, hırsızları sokağa saldığını önce bidüşün, sonra düşmanılığını yine yaparsın.

yanıt0
yanıt0
BAHAR CANDAN DEĞİL:

neyse ki laik ve çağdaş bir ülke değiliz için rahat olsun

yanıt15
yanıt3
Turan Saygılı:

bu çocuk hakim savcı veya milletvekili çocuğu olsa ne ceza verilirdi acaba

4
0
yanıtYanıtla
Gokhan selçuk:

ALLAH aşkına bunda caydırıcılık nerede. 1 yıl sonra iyi halden topluma salarsınız. Dilerim bu kararı verenleri yüreği de o aile gibi yanar...

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title