Haberler

Kartepe Park ve Bahçelerde Kış Temizliği

Güncelleme:

Kartepe Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ilçe genelinde geniş yelpazede çalışmalarına devam ediyor.

Dini, eğitim ve sağlık kurumlarının eksikliklerinin giderilmesi ve şık bir görünüme kavuşturulması yönündeki her yerde çalışan ekipler çözüm odaklı düzenlemeleri ile hem kamu kurumlarının hem de mahalle sakinlerinin de taktirini topluyor.

TEPETARLA'DE OTLAR BİÇİLDİ

Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, sonbaharın gelmesiyle birlikte ilçe genelinde yabani ot temizleme çalışmalarına hız verdi. İlçe genelindeki cadde, sokak, yol ve kaldırım kenarlarında görüntü kirliliği oluşturan ot biçme çalışmalarının bir ayağı da Acısu Mahallesi'nde gerçekleştirildi. Yabani otları tırpan ve çim biçme makineleri ile biçen ekipler görselliğe katkı veren çalışmasını Tepetarla Cami ve Evliya Çelebi Bilgi Evi önündeki yeşil alanda tamamladı.

OKUL BAHÇELERİNDE BAKIMDA

Eğitim kurumlarının da ihmal edilmediği yeşil bitki örtüsü bakımları okul bahçelerinde belirlenen iş programına devam ediliyor. Görüntü kirliliği oluşturan yabani ot temizliği çerçevesinde okul bahçelerindeki diken, çalı ve yabani ot temizlenirken uzayan çimler de biçildi. Ot biçme çalışmalarına Sarımeşe Mahallesi'ndeki okul bahçesinde devam edildi.

RAHMİYE CAMİ AVLUSUNDA TAMİRAT

İnsana ve çevreye duyarlı bir kurum ilkesi ile çalışan Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, cami cemaatlerinin taleplerini de yerine getiriyor. Gelen talep sonrasında Kartepe Belediyesi ekipleri tarafından Rahmiye Cami avlusundaki tamirat çalışmasında cami girişinde rampa düzenlemesi yapıldı. Girişteki basamağı kaldıran ekipler, parke taşları ile alanı engelsiz hale getirdi. Avludaki parke tamiratı yapan ekipler yeşil alanlara da toprak takviyesi yaparak peyzaj çalışması yaptılar. Kent dokusuna uygun görsel güzelliği artıracak çalışmaları ilçe genelinde devam ettiren Kartepe Belediyesi, güzel havaları en iyi şekilde değerlendiriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kartepe Acısu Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 1 Mayıs EXXEN spor canlı izle! CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 1 Mayıs Pazar günün maçları nereden izlenir? TV8.5 canlı izle! ŞAMPİYONLAR LİGİ TV8.5 CANLI 4K İZLE! 2024 TV8.5 HD kesintisiz donmadan canlı izle linki! TV 8.5 (TV 8 Buçuk) Güncel HD frekans değerleri nedir? TV 8.5 Türksat uydu frekans, sembol oranı ve fec değerleri nedir? TV 8.5 canlı izleme linki! LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 1 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor eleme adayları kim? 1 Mayıs Çarşamba Survivor potada kimler var? Survivor Düello oyununu kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba 2024? Survivor kim kazandı? 1 Mayıs Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? TRT 1 ne zaman kuruldu? TRT kaç yıldır yayında bu yıl kaçıncı kuruluş yıl dönümü? Bir Sevdadır yok mu? Bir Sevdadır neden yok, bitti mi? Bir Sevdadır final mi yaptı 1 Mayıs Çarşamba? Şahane Hayatım final mi yapıyor? Şahane Hayatım bitiyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title