Haberler

Kars - Ters Yöne Giren Minibüs, Polis Memurunun Kullandığı Otomobille Çarpıştı: 3 Ölü, 1 Yaralı

Ters yöne giren minibüs, polis memurunun kullandığı otomobille çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı Kars'ta ters yöne giren minibüsün ile çarpışan otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü polis memuru Mesut Şimşek, eşi ve bir çocuğu hayatını kaybederken, Şimşek'in bir çocuğu da yaralandı.

Ters yöne giren minibüs, polis memurunun kullandığı otomobille çarpıştı: 3 ölü, 1 yaralı

Kars'ta ters yöne giren minibüsün ile çarpışan otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, otomobil sürücüsü polis memuru Mesut Şimşek, eşi ve bir çocuğu hayatını kaybederken, Şimşek'in bir çocuğu da yaralandı.

Kaza Havalimanı Yolu Gaffar Okkan Bulvarı üzerinde bugün akşam saatlerinde meydana geldi. 75 AK 816 plakalı minibüs Havalimanından şehir merkezine gelirken, henüz bilinmeyen bir nedenle karşı şeride geçti ve polis memuru Mesut Şimşek'in kullandığı 36 EE 003 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın Şimşek'in kullandığı otomobil, anayola çıkmak üzere olan Hakan Demir'in kullandığı 36 FN 890 plakalı araca çarptı. Kazada, Emniyet Müdürlüğü İş Güvenliği Biriminde görevli resmi kıyafetli polis memuru Mesut Şimşek otomobilde sıkıştı. Kazayı gören vatandaşlar polis memurunun eşi Miyase Nehir Şimşek ile iki çocuğunu otomobilden çıkararak ambulansla hastaneye gönderdi. Otomobilde sıkışan polis memuru ise olay yerine gelen itfaiye ve AFAD ekiplerinin çalışması sonrası araçtan çıkarılabildi. Yaralı Mesut Şimşek daha sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Hastaneye kaldırılan Mesut Şimşek ile eşi 35 yaşındaki Miyase Nehir Şimşek ile bir çocukları kaldırıldıkları Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde yapılan tüm müdaheleye rağmen kurtarılamadı. Hayatını kaybeden, polis memuru, eşi ve oğlunun cezanesinin yarın düzenlenecek törenin ardından memleketi Ankara'ya gönderileceği öğrenildi. Kazadan sağ olarak kurtulan çiftin 7 yaşındaki çocukları E.S. Şimşek'in ise sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, kazanın meydana geldiği yerde incelemelerde bulundu. Bazı polis memurlarının gözyaşlarını tutamadığı kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mesut Şimşek Kars Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bahar 11. bölüm izle! Bahar dizisi yeni bölüm tek parça izle! Bahar dizisi son bölüm neler oldu? 1 MAYIS TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ Mİ? 1 Mayıs'ta otobüsler, Marmaray, vapurlar, tramvay bedava mı? 1 MAYIS BANKALAR TATİL Mİ? 1 Mayıs Çarşamba bankalar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda bankalar çalışıyor mu? 1 Mayıs AVM'ler ve marketler açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs'ta AVM'ler ve marketlerin çalışma saatleri 2024! Resmi Gazete bugün (1 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! 1 MAYIS İŞÇİ BAYRAMI MESAJLARI 2024! 1 Mayıs sözleri neler? 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sözleri! Anlamlı, kısa ve yeni 1 Mayıs mesajları... Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (6)

ÇavuşoğlumobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah hepsine rahmet eylesin. Ailesi ve arkadaşlarına allah rahmet eylesin. Ters yonden gelen veya ne ise vicdani rahat edecekmi. Sag kalan oğlu ne yapacak, ne anne baba kaldi nede kardes. Basimiz sağolsun.

0
1
yanıtYanıtla
tayyarmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin mekanları cennet olsun

1
0
yanıtYanıtla
VatandaşmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Allah rahmet eylesin. Mekanı cennet ruhu şaad olsun.

0
0
yanıtYanıtla
kılıç:

mekanları cennet olur inşallah

0
0
yanıtYanıtla
İbrahim Makas:

Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.

0
0
yanıtYanıtla
Sedat.....mobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Vefat eden Mesut kardeşimiz benim çocukluk arkadaşımdı,ara ara görüşürdük.Çok iyi bir adam mümin ve dosttu.Allah rahmet eylesin.Herkesin duasını beklerim Mesut için..

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title