Haberler

Kanal D Haber Cüneyt Özdemir'e Emanet

Güncelleme:

Mehmet Ali Birand'ın vefatının ardından anchorman koltuğuna oturan Serdar Cebe'nin yerine Birand'ın öğrencisi Cüneyt Özdemir geçecek.

Mehmet Ali Birand'ın vefatı ile boşalan Ana Haber ve 32. Gün koltuğuna Cüneyt Özdemir geçecek. Ana Haber bültenini sunacak olan ünlü sunucu 3 Kasım'da ekran karşısında olacak.

ESKİ ÖĞRENCİSİ SUNACAK

Kanal D'den yapılan açıklama uyarınca Mehmet Ali Birand'ın ölümü ile boşalan ve Serdar Cebe'nin doldurduğu Ana haber ve 32. Gün programlarının yeni sunucusu Birand'ın eski öğrencisi Cüneyt Özdemir oldu.

BİRAND'IN ÖĞRENCİSİYDİ

Cüneyt Özdemir, Birand'ın 32. Gün programında yetiştirdiği öğrencilerinden biriydi. Özdemir, görevine 3 Kasım Pazartesi günü başlayacak.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Mehmet Ali Birand Cüneyt Özdemir Kanal D Güncel Haberler

500

Yorumlar (8)

emrah:

kesinlikle yakışır cüneyt abiye objektif biridir ve asla çekinmez

23
4
yanıtYanıtla
PERİ:

YAKIŞIR

21
6
yanıtYanıtla
emre:

kesinlikle yakışır objektik biri

15
5
yanıtYanıtla
bingölü zaza:

türkiyede saygı duyduğum ender insanlardan biri yolun açık olsun dobra insan

14
1
yanıtYanıtla
fatıh saglam:

tebrık ederım tam adamını bulmuslar

10
2
yanıtYanıtla
gayserili:

Bu sektördekiler malesef sansasyonel haberler yapip, milleti gaza getirip, para kazanip itibar görmek ve dürüst, dogru abartisiz habercilik arasinda cok zor bir imtihan ile geciyor hayatlari. Umarim dogru habercilige katki saglar.

7
3
yanıtYanıtla
ahmet:

türkiyenin ender ve en iyi lerinden super bir haber

7
0
yanıtYanıtla
gariban:

herhalda recep simdide allo cuneyit diye telofona sarilir simdi tv lerde haber vermiyorlarki magazin akp reklami recepin gazeleri

5
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title