Haberler

Kanada'da 2 Türk Öldürüldü

Kanada'da 2 Türk, Bir Yemek Sonrası Araçlarına Binmek Üzereyken Uğradıkları Silahlı Saldırıda Hayatını Kaybetti. Olay Kanada'nın Montrel Şehrinde Rosemont Semtinde, 30.cadde ve Belanger Köşesindeki Bir Balıkçıda Saat 19:00 Sıralarında Meydana Geldi.

Kanada'da 2 Türk, bir yemek sonrası araçlarına binmek üzereyken uğradıkları silahlı saldırıda hayatını kaybetti. Olay Kanada'nın Montrel şehrinde Rosemont semtinde, 30.Cadde ve Belanger köşesindeki bir balıkçıda saat 19:00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Osman Haybat (36 ) ile koruması olduğu öğrenilen Abdullah Özkaya'ya (24 ) restoran çıkışı otoparkta araçlarına binmek üzereyken kimliği belirsiz kişilerce ateş açıldı. Başından yaralanan Abdullah Özkaya olay yerinde, ağır yaralanan Osman Haybat ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

HAYALİ TÜRKİYE'DE EV YAPTIRIP GERİ DÖNMEKTİ

Geride 8 aylık oğlu ve 2,5 aylık hamile eşini bırakan Abdullah Özkaya, Kanada'ya geleli sadece 8 ay oluyor. Birbuçuk yıllık evli olan Özkaya'nın en büyük hayali Kanada'da para kazanarak Türkiye'de ev yaptırıp, bir de otobüs almaktı. Hayallerini gerçekleştiremeden ölen Özkaya'nın cenaze masrafları ise Türkiye'deki ailesi tarafından karşılandı. Yıllar önce kan davası yüzünden Muş'tan kaçan ailesiyle Denizli'ye yerleşen Özkaya, bir buçuk yıl önce, 6 yıldır Kanada'da yaşayan bugünkü eşiyle evlenip, 8 ay önce göçmen olarak Montreal'e gelmiş. Bir çok işe girip çıkan Abdullah Özkaya, dil bilmediği için bir türlü istediği gibi bir iş bulamamış. Maddi sıkıntı çeken Özkaya, son günlerde, polis tarafından yakından bilinen Osman Haybat'ın koruması olarak çalışmaya başlamış. Görgü tanıkları, olay günü Özkaya'nın, Haybat'ı öldürmek isteyenlere kendini siper ettiğini söylüyor.

OSMAN HAYBAT'IN UYUŞTURUCU TİCARETİ YAPTIĞI İDDİA EDİLİYORDU

Olayda ağır yaralanan Osman Haybat 26 Ocak sabahı kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Uyuşturucu ticareti yaptığı iddia edilen Osman Haybat 'ın, bir süre önce öldürülen mafya lideri Kürt Hüseyin'in yakın adamlarından olduğu iddia ediliyor. Osman Haybat evli ve iki çocuk babasıydı.

Montreal polisi, olayla ilgili olarak henüz kimsenin gözaltına alınmadığını ve araştırmalara devam ettiklerini bildirilirken olayın bir hesaplaşma olup olmadığı araştırma sonucunda ortaya çıkacak.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Pendikspor ve Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

İstanbul'da polislere ateş açan magandalardan birisi öldü, diğeri hastanede

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title