Haberler

Kamuran Akkor ve Onur Şenay'ın Tiyatrosu Dopdolu!

Güncelleme:

Ünlü Türk müziği yorumcusu Kamuran Akkor'un, başarılı oyuncu Onur Şenay ile kurduğu Gayrettepe KATS Sahne, sanatseverleri bir araya getirmeye devam ediyor!

4. yıllarında İsmet Küntay ödülü ile başarısı taçlanan Gayrettepe KATS Sahne, sezon boyunca repartuarına yeni oyunlar eklemeye devam ediyor.

2018 – 2019 sezonu da dopdolu!

Yoğun ilgi gören 'Paket Servis', 'Patron', çocukların bayıldığı 'Fareli Köyün Kavalcısı' oyunlarına ev sahipliği yapan Gayrettepe KATS Sahne, şimdi de Yunus Günçe'nin yazıp yönettiği 'Karı Koca İşleri' oyunu ile güldürecek.

GAYRETTEPE KATS SAHNE ARALIK AYI ETKİNLİK TAKVİMİ

5 Aralık Çarşamba – Karı Koca İşleri – Duru Tiyatro- 20:00

6 Aralık Perşembe – Patron – Duru Tiyatro – 20:00

7 Aralık Cuma – Patron – Gayrettepe KATS Sahne – 20:00

11 Aralık Salı – Karı Koca İşleri – Gayrettepe KATS Sahne – 20:00

11 Aralık Salı – Paket Servis – Barış Manço Kültür Merkezi – 20:00

12 Aralık Çarşamba – Patron – Gayrettepe KATS Sahne – 20:00

13 Aralık Perşembe – Manukyan – Gayrettepe KATS Sahne – 20:00

14 Aralık Cuma – Paket Servis – Gayrettepe KATS Sahne – 20:00

16 AralıkPazar – Fareli Köyün Kavalcısı - Gayrettepe KATS Sahne – 12:00

24 Aralık – Pazartesi – Patron – Eskişehir – 20:00

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yunus Günçe Gayrettepe Aralık Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title