Haberler

Kağıthane'de Kentsel Dönüşüm

Güncelleme:

Kentsel dönüşüm kağıthanede hızla devam ediyor.

Çarpık yapılaşmanın ve görüntü kirliliğinin önüne geçerek modern bir kent olma çabalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş, Kentsel Dönüşümün hızlı bir şekilde uygulandığı Kağıthane'ye geldi.

"Kağıthane Hamidiye Mahallesi'nde 35 Adet Gecekondunun Yıkımı İle, Yıkılacak Gecekondu Alanına Yapılacak 116 Adet Sosyal Konut Projesinin Tanıtım Töreni" İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş ve AK Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer'in katılımıyla gerçekleşti.

13 Nisan 2012 Cuma günü saat 11:30 da yapılan Törene, Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'la birlikte Kağıthane İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer, AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Bürokratlar, Basın Mensupları ve vatandaşlar da iştirak etti.

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, İstanbul Büyükşehir Belediyesinin de katkılarıyla Kağıthane'de Kentsel Dönüşüm Projesini başarıyla uygulamaya başladıklarını söyleyerek, İstanbul'a örnek bir İlçe oluşturma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. Fazlı Kılıç Hamidiye Mahallesinde uygulanacak olan bu projenin de İlçemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diledi.

AK Parti Kağıthane İlçe Başkanı Sami İlhan, Merkezi Hükümetin Ülke çapında yapmış olduğu dönüşüm çalışmalarının önemine değinerek, Kağıthane'de de bunun yansımalarını gördüklerini ifade etti. Sami İlhan, Lider Ülke olma yolunda çalışmalarını sürdüren Merkezi Hükümete ve Yerel Yönetimlere başarılar diledi.

Kağıthane İlçe Kaymakamı A. Akın Varıcıer, Dönüşüm projelerinin halkın huzur ve refahına büyük katkı sağlayacağını gündeme getirerek, bu projelerin sosyal yaşamı da olumlu yönde etkileyeceğini söyledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Sevim Savaşer, "Bu gün Kağıthaneliyiz, Kağıttepeli değiliz" diyerek başladığı konuşmasında, projenin gerçekleşmesinde büyük desteği olan vatandaşlarımıza ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

"Naslsınız ?" diye sorulduğunda, "İstanbul gibiyim" diye cevap veren Büyükşehir Belediye Başkanı Mimar Kadir Topbaş da, enkaz bedelleri karşılığında büyük ödemeler yaptıklarını vurgulayarak, kimsenin mağdur edilmeyeceğini ifade etti. Başkanlık yetkisini kullanarak, vatandaşlarımıza tüm kolaylıkları göstereceklerini söyleyen Sayın Kadir Topbaş, projenin Ülkemize, İstanbul'umuza, Kağıthane'mize, Vatandaşlarımıza hayırlı olmasını dileyerek, Belediye Başkanına, İlçe Teşkilatına, İlçe Kaymakamına ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Kağıthane Ak Parti İstanbul Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title