Haberler

Kaçış 1950''nin Çekimleri Tamamlandı

Güncelleme:

Atilla Saral, Zeynep Gülmez ve İlker Gürsoy'un yanında bir çok başarılı oyuncununda yer aldığı Kaçış 1950'nin çekimleri başladı. Filmin yapımcılığını Taş Film üstleniyor.

Bu sene yüzüncü yılını kutlayan Bulgaristan göçmenleri Filmin vizyona girmesini dört gözle bekliyor.

Bugüne kadar yaptığı çalışmalarla isminden sıkça söz ettiren filmin yapımcısı ve Taş Film'in sahibi İhsan Taş" Çok zor şartlarda Ülkemize göç etmek zorunda kalan göçmen kardeşlerimiz filmi izlerken adeta kendinden bir parça bulacaklar. Çünkü biz gerçek bir hikayeden yola çıkarak yazdık filmimizi. Sevgili Zülkef Yeşilbahçe'in "Ata Topraklarından Ana Vatana Anılar" isimli kitabından uyarlanan film, Türkiye'de yaşayan milyonlarca Göçmenimizin yüreğine su serpecek bir film.

Taş sözlerini şöyle sürdürdü: Bu filmden hiç bir maddi beklentim yok, Bu filmim tüm Bulgaristan göçmeni kardeşlerimize armağanım olsun Senaryoyu okurken çok etkilendim ve hiç düşünmeden filmi çekmeye karar verdim. En büyük temennim geçmişte yaşanan o zulümlerin bir daha yaşanmaması ve insanlar Ülkelerinden göç etmek zorunda kalmaması" diye konuştu.

Taş Film Kaçış 1950 filminin bir yandan Göçmenler tarafından ilgi görmesine sevinirken, Diğer yandan da filmin Yüzüncü yıla denk gelmesiyle bir ilki de gerçekleştirmiş oldu.

-

'Kaçış' mutlu sonla bitti!

Taş Film'' in ilk projesi olan ''Kaçış'' isimli sinema filminin çekimleri sona erdi.


Başrollerini İlker Gürsoy, Atilla Saral ve Zeynep Gülmez''in paylaştığı ve bir çok ünlü ismin de yer aldığı ''Kaçış 1950'' isimli sinema filmi 1950-1970 yılları arasında Bulgaristan''dan Türkiye''ye kaçan 3 Türk gencinin kaçış hikayesini konu alıyor.

Senaryosu ve yönetmenliğini İbrahim Biçer, yapımcılığını ise İhsan Taş''ın üstlendiği ''Kaçış 1950'' isimli sinema filmi çok yakında sinemalarda sinemaseverlerle buluşmaya hazırlanıyor.

Filmin yapımcısı İhsan Taş; ''Dönem filmi çekmek gerçekten çok zahmetli bir iş. Her şeye çok dikkat etmeniz gerekiyor. Çekimlerimizin kış aylarına denk gelmesi ve hava şartlarının ağır olması da işlerimizi daha da zorlaştırdı ama çok şükürler olsun ki alnımızın akıyla çıktık işin içinden. En sevindiğim yanı ise kimseye bir zarar gelmeden kazasız belasız bitmesi. Olağanüstü bir performans sergileyen ekibimi yürekten kutluyorum'' diye konuştu.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Zeynep Gülmez Atilla Saral Bulgaristan İhsan Taş Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title