Haberler

Kaçırmak İstediği Kızın Annesini Vuran Genç Yeniden Yargılanıyor

Samsun'un Asarcık İlçesinde Sevdiği Kızı Kaçırmak İsterken Kızın Annesini Tabancayla Vurarak Ağır Yaralayıp Felç Olmasına Sebep Olduğu İddiasıyla Daha Önce 17 Yıl 3 Ay 15 Gün Hapis Cezasına Çarptırılan Gencin Yeniden Yargılanmasına Başlandı.

Samsun'un Asarcık ilçesinde sevdiği kızı kaçırmak isterken kızın annesini tabancayla vurarak ağır yaralayıp felç olmasına sebep olduğu iddiasıyla daha önce 17 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan gencin yeniden yargılanmasına başlandı.

Asarcık ilçesinin Alan köyünde 26 Mayıs 2005 tarihinde meydana gelen olayda, A.O, sevdiği kız olan F.E.'yi kaçırmak için evlerine gittiği ve bu sırada kendisine direnen kızın annesi F.E.'ye tabancayla ateş ederek, omur iliğinin zedelenmesi sonucu felç olmasına sebep olduğu iddiasıyla tutuklanıp yargılandığı Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 17 yıl 3 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılmıştı.

Yargıtay 1. Ceza Dairesi, davayla ilgili kararı bozdu ve A.O.'nun yeniden yargılanmasına istedi. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde bugün yeniden hakim karşına çıkan A.O., hakkındaki suçlamaları kabul etmediğini tekrarladı. Duruşma, sanık avukatının savunmasını yazılı sunması için karar verilmek üzere ertelendi.

(MAY-SA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title