Haberler

Polisler ile 'dur' ihtarına uymayan şüpheliler arasında arbede çıktı: 1 ölü

Güncelleme:

İzmir'de 'dur' ihtarına uymayan bir araçtaki 3 şüpheli ile polisler arasında arbede çıktı. Bu sırada polisin tabancasının ateş alması sebebiyle 1 kişi hayatını kaybetti. Polis memuru ise gözaltına alındı.

Karşıyaka ilçesinde gece yol denetimi yapan polis ekipleri, bir hafif ticari aracı durdurmak istedi. 'Dur' ihtarına uymayan araçtakiler ise kaçtı. Polisler, aracı takibe aldı.

ARBEDE ÇIKTI

Şüphelilerin içinde bulunduğu hafif ticari araç, Çiğli'nin Sasallı Mahallesi Villalar mevkisine geldiğinde çamura saplandı. Araçtan inip kaçmaya çalışan E.A. (38), B.A. ve M.K. (46) ile polisler arasında arbede çıktı.

1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Bu sırada polisin tabancası, ateş aldı. Vücuduna mermi isabet eden B.A., ambulansla Çiğli Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. B.A., doktorların tüm müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili polis memuru, gözaltına alındı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tragger Çiğli Haberler

500

Yorumlar (4)

apolat:

kimbilir ne pislikleri vardı da kaçıyorlardı, adam gibi duran düzgün insan ne diye polisten kaçsın, polisin bunda hiçbir suçu yok, yakalasalar suç, bıraksalar suç önce yasalar sertleşecek

24
1
yanıtYanıtla
Ekkgfzv Yhhfddnnb:

Polise artık gangster serseri muamelesi yapılıyor sıkıysa döv sıkıysa vur cezalar pusuda bekliyor

23
0
yanıtYanıtla
Alp Güler:

S8mdi burda polisli suçlu..

19
1
yanıtYanıtla
OkuYorum:

Ya arkadaş polisi niye göz altına alıyorsun, açığa alırsın,araştırmanı yapar,kişisel bir kasıt yoksa görevine iade edersin.Kaçan adam belki terörist belki katil,ama polis kendi canı için bile silah sıkamıyor,karşıdaki ölürde arkamda durmazlar diyerek polislik mi yapılır? Yazık valla

6
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title