Haberler

Yol Ortasında Korkunç Son! Genç Adamı Taşlarla Ezerek Öldürdüler

Güncelleme:

Osmaniye'de kimliği belirsiz kişiler, çalıştığı tekstil fabrikasından motosikleti ile evine dönen genç adamı taşlarla döve döve öldürdü.

Osmaniye'nin Toprakkale ilçesine bağlı Tüysüz beldesinde, çalıştığı tekstil fabrikasından motosikleti ile evine dönen Ahmet Ayyıldız (38) kimliği belirsiz kişi yada kişilerce dövülerek öldürüldü.

TAŞALARLA DARP EDİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Edinilen bilgiye göre gece saatlerinde çalıştığı Osmaniye Organize Sanayi Bölgesinde ki tekstil fabrikasında mesaisi biten Ahmet Ayyıldız motosikleti ile evine dönerken Küçük Tüysüz köyü yolunda kimliği belirsiz kişi veya kişilerce önü kesilerek taşlarla darp edilerek feci şekilde öldürüldü.

İşten Eve Dönen Genç Adamı Taşlarla Döve Döve Öldürdüler!

TAŞLARLA GÖMÜLMÜŞ CANSIZ BEDENİ BULUNDU

İhbar üzerine olay yerine giden Jandarma ekipleri Ahmet Ayyıldız'ın cansız bedenini yol kenarında üzeri taşlarla gömülmüş şekilde buldu.

SORUŞTURMA SÜRÜYOR

Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Ahmet Ayyıldız'ın cesedi kesin ölüm nedenini belirlemek üzere Adana Ali Tıp Kurumuna gönderildi.

Jandarma cinayet ile ilgili soruşturması sürerken Ahmet Ayyıldız'ı öldüren kişi yada kişilerin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İşten Eve Dönen Genç Adamı Taşlarla Döve Döve Öldürdüler!

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Ahmet Ayyıldız Osmaniye Cinsellik 3.Sayfa Güncel Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kamu çalışanları için Kurban Bayramı tatili 9 gün oldu

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerim'leri yırttı

Bakmadan Geçme

Portekiz Finlandiya maçı CANLI izle! (HD) 4 Haziran Portekiz Finlandiya maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Bahar 16. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 15. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 Kutsal Damacana 4 filminin konusu ne, oyuncuları kim? Kutsal damacana 4, ne zaman nerede çekildi? #128250 Kurban Bayramı tatili kaç gün? Bayram tatili 9 gün mü oldu, özel sektöre de 9 gün mü? Niyazi Gül Dörtnala filmi konusu nedir? Niyazi Gül Dörtnala oyuncuları ve Niyazi Gül Dörtnala özeti! Niyazi Gül Dörtnala ne zaman, nerede çekildi? Niyazi Gül Dörtnala konusu ve oyuncuları Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak? Emeklilere bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Thor filmi konusu nedir? Thor ne zaman, nerede çekildi? Thor oyuncuları ve Thor özeti! Ölümcül Çarpışma filmi oyuncuları kim, konusu ne? Ölümcül Çarpışma filmi ne zaman, nerede çekildi? 4-5 Haziran hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 4-5 Haziran Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? AYM iptal kararları! Anayasa Mahkemesi'nin iptal ettiği KHK maddeleri neler? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Haziran 2024 Bursa su kesintisi listesi!
Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

Mourinho'ya rakip olacak! Fatih Terim Süper Lig devinin başına geçiyor

500

Yorumlar (22)

FB:

Iyiki bu ulkede deyilim vahşi insanlar

9
22
yanıtYanıtla
VATAN:

İDAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM. DEVLET NE BEKLİYOR. BUNU YAPAN KİŞİLERİN NE BU ÜLKEYE FAYDASI OLUR NEDE KENDİNE DİREK İDAMMMMMMMMMMMMMMMMMM.

27
2
yanıtYanıtla
yildiz:

Allah bibir turlu belanizi versin caniler yakalanir insallah yakalanir polislerimize jandarmaya guvenim sonsuz kisa zamanda yakalanirlar yargiya hesap verirler

18
2
yanıtYanıtla
Yorumsuz:

Benim milletim ac susuz gecinemiyor caresizlik icinde bunalimda psikolojisi bozuldu hayat pahaligi asgari ücretle yasanilamaz hale geldi ama elin suriyelisine gelince hersey bedava

10
7
yanıtYanıtla
FB:

Suçu ne olurda olsın böyle öldurulmez

13
1
yanıtYanıtla
KADIYA SORUN:

BARBARLARIN VE CANİLERİN KOL GEZDİĞİ BU ÜLKEDE ACABA BİR İNSANIN KATLEDİLMEMESİ İÇİN NE YAPILMASI GEREKİR ELBETTE SUÇUNUN NE OLDUĞUNU BİLMİYORUZ AFRİKANIN EN ÜCRA KÖŞELERİNDE BİLE BÖYLE CANİLİKLERE AZ RASTLANIR

13
0
yanıtYanıtla
FAHRİYE:

UCUZ PEYNİR HELVASI KG 10 LİRA GERÇEK ANTİLOP SÜTÜNDEN 5 KG 30 LİRA

10
3
yanıtYanıtla
CENGIZHAN:

BANA 5 KĞ GÖNDERİRMİSİN. NASIL İLETİŞİM KURABİLİRİZ FAHRİYE. HNM

yanıt6
yanıt5
ŞAPKACI:

SEN ÖLÜRSEN BEN O HELVADAN ANCAK O ZAMAN YERİM. NE GÜZEL KOMŞUMUZDUN SEN FAHRİYE ABLA.

yanıt0
yanıt1
corci:

karı kız olayıdır.

6
4
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title