Haberler

Tramvaydaki yolcuları küplere bindiren olay! Tekme tokat dövüp polise teslim ettiler

Güncelleme:

Fatih'te tramvay ile yolculuk eden Afrikalı bir kadının arkasına geçerek tacizde bulunduğu iddia edilen Iraklı şahıs, çevredekiler tarafından tekme tokat darbedildikten sonra polise teslim edildi.

İstanbul'da Eminönü yönüne giden tramvayda, Afrikalı bir kadın yolcunun arkasına yaklaşarak tacizde bulunduğu iddia edilen Iraklı yolcuyu çevredekiler fark etti.

TEKME TOKAT DÖVDÜLER

Kadının da tepki vermesi üzerine tramvaydaki yolcular, tacizde bulunduğu öne sürülen kişiye saldırdı. Tramvaydan indirilen taciz şüphelisi, ihbar üzerine gelen polis ekibine teslim edildi.

İSTANBUL-TRAMVAYDA TACİZ İDDİASINA DAYAK

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Eminönü Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (9)

Mehmet Ali Tufekci:

memlekete bak Afrikalı kadına tacizde bulunan Iraklı adam... yol geçen hanı gibi herkes burada... bi gidin artık

112
10
yanıtYanıtla
Selin Kaya:

Gidin dicegine sınırı kapatmalarını söyle bugun avrupada kapısını sonuna kadar acsa herkes gider önemli olan kimlere actıgı doktora muhendıse acıyor adamlar bızımkıler sapıkları dolduruyo

yanıt32
yanıt6
Aydın özdemir:

Iraklı taciz ediyor,Afrikalı taciz ediliyor Türkmenistanlı izliyor,Suriyeli merak ediyor,Pakistanlı sözlü tepki gösteriyor,Afgan Iraklıya hak veriyor,Türk olaylardan dolayı oluşan yoğunluktan dolayı tramvayı kaçırıp işe geç kalıyor. Yer : Türkiye

105
9
yanıtYanıtla
Ilker Yılmaz:

dövenlerin ellerine sağlık

108
0
yanıtYanıtla
Alkurt:

HAKIMIN SAVCININ YAPAMADIGINI VATANDASLAR YAPMIS..IYI YAPMISLAR

34
0
yanıtYanıtla
Erkan Can :

Bu yaşananlar ülkeye devlete ve millete(en kibar tabir ile) çok büyük zarardır. Bir an önce çözüm bulunmaz ise avrupalının 1.000 yıldır yapamadığını kendi kendimize yapmış olacağız.

16
0
yanıtYanıtla
Cihan Kandemir Cihankandemir:

Ulan Habere Bak. "Afrikalı kadını Iraklı Erkek taciz ediyor". Ayıranlar da kuvvetle muhtemelen Suriye yada Afgan uyrukludur.

14
0
yanıtYanıtla
Muhittin Cem:

Bunların benim ülkemde ne işi var hemen gönderin

12
0
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Kaçak mülteciler hangisi olursa olsun bizim değerlerimize uymaz , saygınlığımıza ulaşamaz , neden hala geri gönderilmezler ,anlamış değilim. Bir TV kanalında izledim ,kaçak yaşayanlardan haberi olmayan ,kimin nerede barındığından bi haber görevliler olduğunu duydum

10
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title