Haberler

İstanbul: Rumeli Balkan Federasyonu'nun Birinci Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi

Rumeli Balkan Federasyonu'nun Birinci Olağan Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

Rumeli Balkan Federasyonu'nun Birinci Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirildi.

Zeytinburnu Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Anavatan Genel Başkanı Erkan Mumcu, DSP Genel Başkanı Zeki Sezer, CHP Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, DYP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, MHP İl Başkanı İhsan Barutçu, Turkuaz Hareketi Lideri Ali Müfit Gürtuna, AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Kansu, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, emekli Tuğgeneral Vil Küçük ile çok sayıda Balkan göçmeni katıldı.

Göçmen vatandaşların salonu doldurduğu programda, mehter marşıyla birlikte şenlik gösterileri yapıldı. İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından, türküler söylendi. Programa katılanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Korosu'nun, ardından yöresel sanatçıların türküleriyle bol bol eğlendi. Bayram havasında geçen toplantıya daha sonra siyasilerin konuşmalarıyla devam edildi.

Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen yaptığı konuşmada, ekonomimizi geliştirmeye çalışılması gerektiğini söyleyerek, "Tarihimizde başımızı eğecek bir şey yoktur" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title