Haberler

Fatih'te bir kadına sokak ortasında dayak: 50 liramı ver lan

Güncelleme:

İstanbul Fatih'te aldığı telefon kılıfını beğenmeyip iade etmek istediği iddia edilen bir kadın, telefoncu tarafından sokak ortasında "50 liramı ver lan, senin Allah'ını kitabını" sözleriyle dövüldü. Yerlerde sürüklenen kadına kimsenin yardım etmemesi dikkat çekerken, olayın ardından gece saatlerinde kalabalık bir grup esnafa ait dükkanın kepenklerine yazılar yazıp yaşanan olaya tepki gösterdi.

İstanbul Fatih'te bir telefoncu dükkanının önünde yaşanan olaya ilişkin görüntüler sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Aldığı telefon kılıfını beğenmeyip iade etmek istediği öne sürülen çarşaflı bir kadın, esnaf tarafından sokak ortasında hunharca dövüldü.

İstanbul Fatih'te çarşaflı kadına sokak ortasında dayak: 50 liramı ver lan, senin Allah'ını kitabını

OLAYA KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ

Telefoncu yerlerde sürüklediği kadına "50 liramı ver lan, senin Allah'ını kitabını" diye bağırırken kimsenin olaya müdahale etmemesi ise tepki çekti.

İstanbul Fatih'te çarşaflı kadına sokak ortasında dayak: 50 liramı ver lan, senin Allah'ını kitabını

KALABALIK GRUP SOLUĞU DÜKKANDA ALDI

İnfial yaratan görüntülerin ardından gece saatlerinde kalabalık bir grupsa soluğu dükkanın önünde aldı. Dükkanın kepenklerine "Müdahale etmeyenler Allah'tan korkun" gibi yazılar yazan grup yaşanan olaya tepki gösterip sloganlar attı.

İstanbul Fatih'te çarşaflı kadına sokak ortasında dayak: 50 liramı ver lan, senin Allah'ını kitabını

Erdem Aksoy
Haberler.com - Güncel

İstanbul Güncel Haberler

500

Yorumlar (65)

ARSLANOĞLU Hakan:

Fatih Belediyesi yakışanı yapmış. İş yerinin çalışma ruhsatını iptal etme kararı almış.

692
57
yanıtYanıtla
Alkurt:

KADINI HIRPALAMALARI HIC DOGRU DEGIL..AMA BU KARA CARSAF NEDIR YA, ALTINDA TERÖRIST MI VAR, KATİL VE BOMBACI MI VAR BILMIYORUZ..CARSAFI YASAKLAMAKLA ATATÜRK,Ü DAHA IYI ANLIYORUM...YA O GENC GURUBA NE DEMELI, ALLAH, KITAP VE PEYGAMBER SADECE SIZE AIT DEGILDIR..TARIKATLAR INSALLAH IC SAVAS CIKARTMAZLAR..

99
336
yanıtYanıtla
Atarokkalomi osunç:

İnsan art niyetli olursa, makyajın, peruğun da arkasına saklanabilir. Nedir bu çarşaf takıntınız? İsteyen istediği kıyafeti giyer size mi kaldı sorgulamak.

yanıt179
yanıt27
Güray Dilli :

Çarşafın rengine karışmayız diyen kimdi..

yanıt0
yanıt0
Zeki Anti:

Çarşafın altındakini bilince ne yapacaksın boş beleş..

yanıt10
yanıt4
kadir mermertaş:

sizce telefoncu mu haksız. eger öyle olsaydı bu olay böyle kapanmazdı. Haberi yapanlarda çok acımasız olayın önüne arkasına bakmıyorlar. çok yazık

133
289
yanıtYanıtla
Export 86:

Kadın aldığı kılıfı iade etmek istemiş bu onun doğal hakkıdır bu yüzden esnaf olan biri asla bir kadını dövmez erkeklik bu değil

yanıt605
yanıt25
Fatih :

haklı veya haksız 50 tl için kadın mı dövülür ya. esnafsın sen 50 tl yi zarar ettim say. şu duruma düşmek sana ne kadar zarar ettirdi acaba??

yanıt404
yanıt7
Furkan İnce:

Export86 yazılan kadarını biliyorsun

yanıt54
yanıt86
Sezgin Avcı:

Ya ne önü arkası kardeşim gavatin yaptığını görmüyor musun?

yanıt212
yanıt16
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title