Haberler

İstanbullular dikkat! Kar yağışı etkisini yeniden artırdı

Güncelleme:

Kentte birkaç gündür görülen kar yağışı Anadolu Yakası'nda Kadıköy, Maltepe, Kartal, Üsküdar, Sancaktepe ve Sultanbeyli'de etkili şekilde devam ediyor. Avrupa Yakası'nda ise Beşiktaş, Beyoğlu, Bayrampaşa, Gaziosmanpaşa ve Sultangazi ilçeleri olmak üzere birçok bölgede kar yağışı aralıklı sürüyor.

Kar yağışı etkili olduğu bazı bölgelerde görüş mesafesini olumsuz etkiliyor. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) ve ilçe belediye ekiplerince yollarda herhangi bir olumsuzluk yaşanmaması için tuzlama ve kar küreme çalışması yapılıyor.

İstanbullular dikkat! Kar yağışı etkisini yeniden artırdı

İDO SEFERLERİ İPTAL

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti. İDO'nun internet sitesinde yer alan duyuruya göre, olumsuz hava koşulları dolayısıyla saat 07.45 Kabataş-Kadıköy-Bursa, 08.30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı- Kadıköy seferleri yapılamayacak.

İstanbullular dikkat! Kar yağışı etkisini yeniden artırdı

YARIN YURDU TERK EDECEK

Meteoroloji'nin 5 günlük hava durumu tahmin raporuna göre; bugün de İstanbul'da etkili olacak kar yağışı, Perşembe günü yerini sağanak yağış ve soğuk hava dalgasının etkisine bırakacak. Sıcaklıklarda özellikle ülkenin iç kesimlerinde hissedilir derecede bir azalma beklenirken vatandaşlar bu nedenli yaşanacak buzlanma ve don tehlikesine karşı uyarıldı.

İstanbullular dikkat! Kar yağışı etkisini yeniden artırdı

İstanbullular dikkat! Kar yağışı etkisini yeniden artırdı

Kaynak: AA / Güncel

İstanbul Kadıköy Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

.....:

Hadi inşallah Ankarayada gelsin kar barajlar dolsun!

16
0
yanıtYanıtla
duacı:

inşallah

yanıt5
yanıt0
IHTIYAR:

Önce tevbe evladum

yanıt0
yanıt0
Garip İnsanlar:

Aylardır şikayet ediyorduk; kar yapmıyor, yağmur yağmıyor, barajlar boşaldı diye, şimdi de; Terk edecekti terk etmedi, terk etmedi bekleniyor, gibi manşetler atıyorsunuz.. Kar yağmur her zaman Berekettir.

8
0
yanıtYanıtla
IHTIYAR:

Sacuma gar yagmis loo, istambula yagsa nolar ki

4
2
yanıtYanıtla
KAR YAĞIŞI:

DİB başkanının dua''sı baya etkili olmuş. . .

2
3
yanıtYanıtla
Pilot:

Demistim feci yagacak diye. Oyle bir kar ki. Ne tuzlama fayda ediyor ne baska birsey. Kardan sonra, feci soguklar gelmisti avrupaya. Bu yuzden kar buz olmustu ve bir hafta kaldi gitmedi.

2
0
yanıtYanıtla
Şefik Fosfatlıgil:

Her konuda yoğun tüketim çılgınlığı yaşadığımıza göre barajlar asla dolmaz. Dolsa da bizde bu müsriflik olduğu sürece özellikle yaz aylarında ve sonraki senelerde su sıkıntıları yaşamaya devam edeceğiz. Haydi iyi uykular.

2
0
yanıtYanıtla
Ayse:

Hizini alamadi yagsin mubarek

0
0
yanıtYanıtla
Meteoroloji:

doğru meteoroloji bilgisi için imam meteorologları değil de işsiz meteorologların kurduğu grubu takip edin

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title