Haberler

İsrail basınından bomba Trump iddiası: Görev süresi dolmadan İran'ı vurmaya hazırlanıyor

Güncelleme:

İsrail'de yayın yapan "Walla News" gazetesinde yer alan haberde, ABD Başkanı Donald Trump'ın görev süresi dolmadan önce İran'ı vurma emri verebileceğine dikkat çekildi. İsrail hükümetinin ise Trump'ın bu hamlesine karşılık orduya "hazırlıklı olun" talimatı verdiği öne sürüldü.

İsrail'in Walla News gazetesinde yer alan haberde, Trump'ın görev süresi dolmadan önce İran'ın vurulması emri vereceğine ilişkin net bir istihbarat olmadığı, ancak İsrailli yetkililerin 20 Ocak'a kadar geçecek sürenin "hassas bir dönem" olduğunu dile getirdiği belirtildi.

İSRAİL HÜKÜMETİNDEN ORDUYA "HAZIRLIKLI OLUN" TALİMATI

ABD'nin İran'ı vurma ihtimaline karşı İsrail ordusuna, Tahran'ın doğrudan ya da Suriye, Lübnan ve Gazze'deki İran'a yakın gruplar üzerinden İsrail'i hedef alabilecek saldırılarına karşılık hazırlıklı olunması talimatı verildiği öne sürüldü.
Adı açıklanmayan üst düzey İsrailli bir yetkilinin ABD'nin İran'ı vurması halinde bunu önceden İsrail'e bildireceğini dile getirdiği ancak Tel Aviv yönetiminin tam olarak hazır olmamaktan endişe duyduğu, bu nedenle de orduya gerekli hazırlıkları yapması talimatının verilmiş olabileceğini aktardığı ifade edildi.

İRAN'IN NÜKLEER TESİSLERİNİ VURMAKTAN VAZGEÇMİŞTİ

New York Times gazetesi, Trump'ın önceki hafta İran'ın nükleer tesisini vurmaktan danışmanlarının tavsiyesi üzerine vazgeçtiğini yazmıştı.

ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı (CENTCOM) ise geçen hafta yaptığı açıklamada, Orta Doğu'ya B-52H tipi stratejik bombardıman uçakları sevk ettiğini duyurmuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Donald Trump İsrail İran Haberler

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Netanyahu'nun oğlundan skandal harita! Türkiye'yi soykırım yapmakla suçladılar

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp 'tasarruf' vurgusu yaptı

Bakan Özhaseki evine haritalama uçağıyla mı gidiyor? Bakanlık iddiayı doğrulayıp "tasarruf" vurgusu yaptı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Türkiye'deki yaşlı nüfus oranı cumhuriyet tarihinde ilk kez çift haneye ulaştı

Bakmadan Geçme

Sakaryaspor Bodrumspor maçı CANLI izle! (HD) 30 Mayıs Sakaryaspor Bodrumspor maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 30-31 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 30-31 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 30 Mayıs Perşembe yarın okullar tatil mi, okul yok mu? İstanbul, İzmir, Ankara okullar tatil mi? Survivor bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı 30 Mayıs Perşembe 2024? #128250 Survivor kim kazandı? 30 Mayıs Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? #129300 Survivor CANLI izle! 30 Mayıs Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki var mı? #128250 Hudutsuz Sevda 35. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 İnci Taneleri 18. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak 71. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 30 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? #128250 KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 30-31 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Bayern Münih'in yeni teknik direktörü Vincent Kompany kimdir? Vincent Kompany nerelidir, kaç yaşında? Eyvah Eyvah nerede çekildi? Eyvah Eyvah oyuncuları, konusu ve fragmanı! Eyvah Eyvah ne zaman çekildi? #128250
Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

Ağrı'da bir kadın, caddede üstsüz şekilde dolaştı

500

Yorumlar (11)

ALİ:

Vurmaz isen, Adam Değilsin.

21
6
yanıtYanıtla
El patron:

Yapamaz. Bos laflar bunlar. Giderayak senatodan izin cikmaz. Sistem var orda, ister ziplasin ister hoplasin.

23
3
yanıtYanıtla
demedi deme:

usa bin biden misin nesin Türkiyeden hesap sormak için 4 gözle bekliyom diyen senatör bozuntuları sizi biden bak o senatör bozuntuları vb. transların lafını dinlersen biden olarak girdiğin bu yolda didem olarak çıkarsın demedi deme didem badem biden yuhhh

12
8
yanıtYanıtla
TINTIN:

hehe vurur

2
4
yanıtYanıtla
TÜRKÜMBEN:

BU DELILERDEN HERSEY BEKLENIR

3
1
yanıtYanıtla
cimbomlu:

yiyorsa bi denesin.

3
0
yanıtYanıtla
BU SARI öKüZ NOEL HiNDiSiNi BiLE VURAMAZ:

Bitti DEFFOLMA VAAKTi GELDiDE GECiYO MALLLL GELDi GELELi DüNYA MAAAHF OLDU

2
1
yanıtYanıtla
Zeki:

ABD bir füze atsa, 5 füze kafasına yer. İsrail de haritadan silinir. Çocuk oyuncağı değil bu işler.

0
0
yanıtYanıtla
sivri:

abd nin israilin zarar göreceği kesin ama iran sandığın kadar güçlü bir ülke değil 30 senedir abd yi de israili de tehdit ediyor ama bir halt yapamadı 30 senedir buda bir gerçek

yanıt0
yanıt0
hak:

he he ırak da libya da suriye de yedi şimdi sıra iran a geldi dimi hahahaaha

yanıt0
yanıt0
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title