Haberler

İsmail Cem Tv Ödülleri Adayları Belli Oldu

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı tarafından düzenlenecek "İsmail Cem Televizyon Ödülleri" adayları belli oldu.

Ezel, Hanımın Çiftliği, Aşk-ı Memnu, Kasaba ve Kapalı Çarşı en iyi drama dizi, Kenan İmirzalioğlu, Mehmet Aslantuğ, Kıvanç Tatlıtuğ, Talat Bulut ve Olgun Şimşek en iyi drama erkek oyuncu, Cansu Dere, Özgü Namal, Beren Saat, Aslı Tandoğan ve Sumru Yavrucuk en iyi drama kadın oyuncu dallarında ödül almak için yarışacaklar.

15 DALDA ADAY OLAN EZEL REKOR KIRDI!

Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Antalya Kültür Sanat Vakfı (AKSAV) tarafından bu yıl "ilk kez" düzenlenecek "İsmail Cem Televizyon Ödülleri" adayları belirlendi. Asım Üvez, Faruk Bayhan, Mesut Yar, Mehmet Güler, Metin Ayinceoğlu, Yüksel Aytuğ, Yelda Karataş, Ayşe Lebriz, Erdal Murat Aktaş'tan oluşan ön jüri günler süren çalışmanın sonunda 41 dalda ödül alacak adayları açıkladı. Özellikle en iyi drama filmi adaylarının belirlenmesinde büyük heyecan yaşandı ve izlenme rekorları kıran Yaprak Dökümü dizisi sürpriz bir şekilde elendi. İyi drama dizisi dalında; Ezel, Hanımın Çiftliği, Aşk-ı Memnu, Kasaba ve Kapalı Çarşı ön elemeyi geçerek finale kaldı. Kenan İmirzalioğlu, Mehmet Aslantuğ, Kıvanç Tatlıtuğ, Talat Bulut ve Olgun Şimşek en iyi drama erkek oyuncu, Cansu Dere, Özgü Namal, Beren Saat, Aslı Tandoğan ve Sumru Yavrucuk en iyi drama kadın oyuncu dallarında ödül almak için yarışacak.

SOLUK SOLUĞA GEÇECEK YARIŞ BAŞLADI!

24 Nisan Cumartesi günü Antalya Mardan Palace Otel'de düzenlenecek gecede sahiplerini bulacak ödüller için soluk soluğa yarış başladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title