Haberler

İşbir Yatak, Spora ve Sporcuya da Destek Oluyor

Güncelleme:

İşbir Yatak, Bodrum'da düzenlenen yelken yarışlarında "Ankara Yelken Kulübü" çocuk takımına sponsor oldu.

Dünyada gelişen teknolojiyi yatak sektörüne adapte eden ve ürün çeşitliliği bakımından dikkat çeken İşbir Yatak, deniz sevdalıları için de tekne ve yat sahiplerinin zevklerine özel yataklar tasarlıyor. İşbir Yatak, kendi sektörünün yanı sıra spora ve sporcuya destek olan projelerde de yer alıyor.

İşbir Yatak, 5- 8 Şubat tarihleri arasında Bodrum'da düzenlenen yelken yarışlarında; yaşları 8 ila 18 arasında değişen Ahmet, Barış, Barkın, Bengü, Boran, Canberk, Defne, Mehmet, Onur, Volga, Zeynep, Barış'ın yer aldığı "Ankara Yelken Kulübü" çocuk takımını yalnız bırakmadı.

Ankara Yelken Kulübü çocuk takımı, Yalıkavak'ta antrenör Şebnem ATAÇOCUĞU ve idareci İskender BATUR yönetiminde gerçekleştirilen kampa toplamda 12 sporcu ve Yarıyıl Kupası'na 9 sporcuyla katıldı. Kulüp sporcularının ilk kez profesyonel anlamda katıldıkları bu yarış, sporcular için çok önemli bir tecrübe oldu. Takım, umut vaat eden iyi bir rank sıralamasına girmeyi başardı. Katılımcı sporcuların rank sıralaması şöyle;

OPTİMİST JUNİOR:
Ahmet Cahit ÖZAKINCI - 37'inci sırada
Duru Yağmur MANTAR - 49'uncu sırada yarışı tamamlamışlardır.
OPTİMİST:
Boran SEÇKİN - 61'inci sırada
Onur TOPÇUOĞULLARI - 68'inci sırada
Volga SAÇIK - 69'uncu sırada yarışı tamamlamışlardır.
LASER 4.7:
Canberk ÇELİK - 28'inci sırada
Barış ÜRÜN - 30'uncu sırada
Barkın NİRAN - 31'inci sırada yarışı tamamlamışlardır.
LASER RADİAL:
Bengü GÜRKAN - 29'uncu sırada yarışı tamamlamıştır.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Ahmet Barış Bodrum Bengü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title