Haberler

İran'da Sokakta Yemek Yiyen Bir Hıristiyan'ın Dudakları Yakıldı

Güncelleme:

İran'da ramazan ayında yasak olmasına rağmen açık alanda yemek yiyen Hristiyan'ın ceza olarak dudakları sigarayla yakıldı.

İran'ın Kirmanşah kentinde ramazan ayında sokakta yemek yediği gerekçesiyle İranlı bir Hıristiyan'ın dudakları din polisi tarafından sigarayla yakıldı.

AÇIK ALANDA YEMEK YEDİ

Kirmanşah Vali Yardımcısı Ali Eşref Kerami, kimliği açıklanmayan İran vatandaşı bir Hıristiyan erkek, Ramazan ayı olmasına rağmen açıkta yemek yediği gerekçesiyle dudaklarının sigarayla yakılması cezasına çarptırıldı.

İNFAZ YÜZLERCE KİŞİNİN ÖNÜNDE GERÇEKLEŞTİ

Ceza Kirmanşah'ta bir meydanda toplanan yüzlerce kişinin gözleri önünde infaz edildi. Vali Yardımcısı Kerami, oruç tutmayan beş Müslüman'ın da 70'e kırbaçla cezalandırıldığını bildirdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Eşref İran Politika Güncel Haberler

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Kobani Davası'nda karar! Ahmet Türk'e 10 yıl hapis cezası verildi, Sırrı Süreyya Önder ve Ayhan Bilgen beraat etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 28 Şubat davasından hüküm giyen emekli generallere af

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

CHP lideri Özgür Özel: Kobani davası her yönüyle siyasi bir dava

Bakmadan Geçme

28 Şubat Davası'nda affedilen generaller kim, isimleri ne? 17 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 17 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 17 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 17 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 17 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 17 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Onur Yüksek Teknoloji halka arz ne zaman? Onur Yüksek Teknoloji halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Özyaşar Tel halka arz ne zaman? Özyaşar Tel halka arz kaç lot veriyor, eşit mi oransal mı, hisse fiyatı ne? Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne oldu, kaç kaç bitti? A Milli Kadın Voleybol Takımı (Filenin Sultanları) maçı ne oldu?
Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

Figen Yüksekdağ, Kobani Davası'nda 30 yıl hapis cezasına çarptırıldı

500

Yorumlar (12)

Tc:

İyi yapmışlar inşallah bizim ülkemizdede oruç tutmayanlar aynısı yapılır şu dansı ibadet olarak kabul edenlere yapılır inş

18
19
yanıtYanıtla
osman:

allahu ekber

14
16
yanıtYanıtla
CONİY:

İslamı karalayan ülkeler ne biliyolar belki o adam müslüman olcak tı bu davranıştan sonra islamın yanına yaklaşmaz vebali sahte müslümanların üstüne

23
2
yanıtYanıtla
MOHTİ LAZ:

SAÇMALIK DOĞRUSU ORUÇ TUTMAYANI MÜSLÜMAN OLSA DA CEZALANDIRAMAZSINIZ. İSLAMDA BÖYLE BİR ŞEY YOK

24
1
yanıtYanıtla
cem tuna:

Kelimenin tam anlamı ile barbarlık...Bunların ne tür bir İslam anlayışı var? Tabi eğer haber doğru ise...

13
8
yanıtYanıtla
Dogan:

Yav nedir su dediginiz gerçek islam, anlatin hele???

12
5
yanıtYanıtla
adıyamanlı:

kim demiş hoşgörü dini diye. zorba lık dini, terördini,gibi görüyor ve yaşatıyorlar.bütün islam ülkeleri kan ağlamıyormu?.üzgünüm ama görünen budur. ginede hacı hocalara değil kitaba inanın ama kendiniz okuyun. yorumu kendiniz yaparsınız.

13
1
yanıtYanıtla
T129atak:

İranlıların kendileri doğru düzgün oruç tutmuyor ki sokaktaki hıristiyanlara ceza kessinler. İranlılar zora geldikleri zaman mezhepleri dolayısıyla oruçlarını bozabiliyorlar.

11
0
yanıtYanıtla
HOlger:

Bora cok dogru sormussun!!! bu tipler insani kendi dinine dusman eder Allaha sükür ki Imanimiz Tam. bu tiplerin müslüman olamiyacagini anlama kapasitesi vermis ALLAH. iyiki Hristiyanlar bunlar gibi degil bizlere zulum etmiyorlar dini bayramlarina aykiri davrandigimizda

4
0
yanıtYanıtla
HOlger:

bak Egli oldugunu okudum BORA hemseri ciktik :)))

0
1
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title