Haberler

Irak, IŞİD'e Operasyon Öncesi Ramadi'nin 72 Saat İçinde Boşaltılmasını İstedi

Güncelleme:

Irak Hükümeti, IŞİD'e yapacağı operasyon öncesi Enbar vilayetinin merkezi Ramadi'de bulunan halka 72 saat içinde kenti boşaltmaları uyarısında bulundu.

IŞİD'e operasyon yapmaya hazırlanan Merkezi Irak Hükümeti, Enbar vilayetinin merkezi Ramadi'de bulunan halka 72 saat içinde kenti boşaltmaları uyarısında bulundu. Hükümetten yapılan açıklamada, "Ramadi sakinleri, 72 saat içinde kenti boşaltsın" denildi.

ASKERİ YARDIM GÖNDERİLDİ

Ramadi'ye bağlı Halidiye İlçesi Meclis Başkanı Ali Davut bugün basına yaptığı açıklamada, askeri yardımların ilçeye ulaştığını belirtti. Askeri sevkiyatta tank ve zırhlı araçları bulunduğunu aktaran Ali Davut, yardımların Ramadi'nin doğu ve kuzey bölgelerine gönderileceğini ifade etti.

IŞİD'E OPERASYON HAZIRLIĞI

Sevkiyatın IŞİD'in işgali altındaki kent merkezine yapılacak operasyon için yapıldığı belirtildi.

Irak Savunma Bakanlığı 13 Temmuz'da 10 binden faza asker, polis ve Şii Heşdi Şabi milisinin katılımıyla Enbar'ı Kurtarma Operasyonu'nu başlatmıştı. Ancak Ramadi'nin tamamı halen kurtarılamadı. (Kaynak: Rudaw)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ramadi Irak Dünya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilber hangi kanalda? Dilber dizi nasıl izlenir? LA Clippers Dallas Mavericks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Boston Celtics Miami Heat NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 3 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! Roma Bayer Leverkusen maçı CANLI izle! 2 Mayıs Roma B.Leverkusen maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? YENİŞEHİR EVLERİ Emlak Konut THY ARNAVUTKÖY konut kura çekilişi ne zaman? CANLI izleme linki var mı? Chelsea Tottenham maçı CANLI izle! 2 Mayıs Chelsea Tottenham maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne konuştu? Erdoğan-Özel görüşmesinin sonuçları! Hudutsuz Sevda 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sakla Beni 27. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Sakla Beni yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 2 Mayıs günün maçları nereden izlenir? Aldatmak 69. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 2-3 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Kül Masalı 11. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 2 Mayıs Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Hudutsuz Sevda final mi yapıyor? Hudutsuz Sevda bitiyor mu 2024?
500

Yorumlar (43)

adam:

Bitirin su itleri artik!

69
37
yanıtYanıtla
Kala almaz:

Ya su abadi cok komik bir adam kim sallar seni

27
43
yanıtYanıtla
paris/trabzon:

BU ARAPLARIN ALLAH BELASINI VERMIS

28
40
yanıtYanıtla
Ali:

Ulan bikerede ulkenizi işgal edip irziniza gecen amerika ile savasin be

51
16
yanıtYanıtla
Ali:

Bu siiler böyle gardaş amerika irzlarina geçer cicek verirler turkiye ekonomilerini kurtarır bmye şikayet ederler

yanıt50
yanıt21
HeeHee Yavv:

Sallak Avanag Ali iki Aliyi Nasi Denk Getirttin Hemde Gardas Hee

yanıt2
yanıt17
can:

IRAKTA NE OPERASYON YAPAR YA ! İŞİDE KARŞI TEK KURŞUN ATMADAN TONLARCA MÜHİMMAT YÜKLÜ CEHAPNELİKLERİ ZIRHLI OTOKAR AKREP ARAÇLARI BIRAKIP ARKASINA BİLE BAKMADAN KAÇAN BİR ORDU ! BIRAK SİLAHLARI ASKERİ ELBİSELERİNİ BİLE ÇIKARIP YERLERE ATMIŞLARDI KAÇARKEN SONRADA İŞİD NERDEN BULUYOR SİLAH DERLER SEN ELİNDEKİ SİLAHI BIRAKIP KAÇMAZSAN BULAMAZ!

60
4
yanıtYanıtla
SFRY:

iraklilar, iranlilar, suriyeliler, kurtler dik durun sadam gelior

10
42
yanıtYanıtla
Selim:

Isid bunların kellesini keser eline verir

41
10
yanıtYanıtla
KACAN KACANA:

ISIDE SADECE YPG VE RUS FÜZELERI GECIRDI SAKALILAR KACAN KACANA ARILARGIBI

yanıt26
yanıt8
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title