Haberler

İnşaatta İntihar Eden Lise Öğrencisi Toprağa Verildi

Güncelleme:

Kayseri'de dün akşam inşaatın 13'üncü katından atlayarak intihar eden liseli İsmail Bozkurt, ailesi, öğretmenleri ve arkadaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kayseri'de dün akşam inşaatın 13'üncü katından atlayarak intihar eden lise 4'üncü sınıf öğrencisi 17 yaşındaki İsmail Bozkurt, ailesi, öğretmenleri ve öğrenci arkadaşlarının gözyaşları arasında toprağa verildi.

Nuh Mehmet Küçükçalık Anadolu Lisesi son sınıf öğrencisi İsmail Bozkurt, Melikgazi ilçesi Yıldırımbeyazıt Mahallesi pazar yeri karşısında dün saat 16.00 sıralarında yapımı devam eden 13 katlı inşaatın son katından atlayarak yaşamına son verdi. Hunat camisiine getirilen talihsiz öğrencinin tabutu başında öğretmenleri öğrenci arkadaşları ve ailesi gözyaşı döktü.

Öğle vakti kılınan cenaze namazından sonra İsmail Bozkurt'un cenazesi, İldem Mezarlığında toprağa verildi. Derslerinde başarılı ve notları yüksek olan İsmail Bozkurt'un, içine kapanık bir öğrenci olduğu ileri sürüldü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Bozkurt Kayseri Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title