Haberler

İnşaat İskelesi Devrildi: 7 Yaralı

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, bir binaya sıva yapmak için kurulmak istenen iskelenin devrilmesi sonucu 7 işçi yaralandı.

Konya'nın Seydişehir ilçesinde, bir binaya sıva yapmak için kurulmak istenen iskelenin devrilmesi sonucu 7 işçi yaralandı.

Olay, saat 11.30 sıralarında Seydişehir Eti Alüminyum Fabrikası'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, taşeron bir firma tarafından fabrika ünitelerinden elektrolizlerdeki bir binada bakım ve sıva işlerini yapmak için işçiler iskele kurmaya başladı. İşçiler iskele kurmaya çalıştıkları sırada, iskelenin devrilmesi sonucu çalışanlardan, Hakan Kaplan, Mustafa Tıraş, Şinasi Taş, Gökhan Parlak, Berat Akgül, Ahmet Bozdoğan, Metin Güzel yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Seydişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından hastaneye gelen Seydişehir Belediye Başkanı Abdulkadir Çat, Çelik-İş Sendikası Seydişehir Şube Başkanı Muharrem Oğuz, fabrika yetkilileri ve yaralıların aileleri yaralılara yardım ettiler. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Eti Alüminyum Seydişehir Konya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title