Haberler

İngiltere Kralı 3. Charles ve eşi Camilla'ya yumurtalı saldırı

Güncelleme:

2. Elizabeth'in ölümünün ardından tahta geçen İngiltere Kralı 3. Charles ve eşi Camilla'ya York kentini ziyareti sırasında bir protestocu tarafından yumurta fırlatıldı. Yumurtaların Kral'ın önüne düştüğü ve kendisine isabet etmediği görülürken protestocu ise gözaltına alındı. Kalabalığın tepki gösterdiği protestocu, "Bu ülke kölelerin kanı üzerine inşa edildi" diye bağırdı.

Kral Charles ve eşinin, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in bir heykelini açmak üzere bulunduğu Yorkshire bölgesindeki York kentine yaptıkları ziyarette, halkla buluştuğu sırada kalabalığın içindeki bir protestocu, Kral ve Kraliçe'ye yumurta fırlattı.

"GÖZALTINA ALINDI"

Yumurtaların, Kral'ın önüne düştüğü, kendisine isabet etmediği görüldü. Polislerce gözaltına alınan kişi, "Bu ülke kölelerin kanı üzerine inşa edildi" diye bağırdı.

"SANA YAZIKLAR OLSUN"

Kalabalığın içerisindeki bazı kişilerin ise protestocuya, "Tanrı Kral'ı korusun", "Sana yazıklar olsun" diye bağırdığı duyuldu.

Kaynak: AA / Güncel

Kral Charles Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

mardinli yiğit:

doğru demiş.. Bu ülke Kölelerin kanı üzerine inşaa edildi..

18
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title