Haberler

İngiltere, İsrail'e istihbarat sağlamak için Gazze üzerinde gözetleme uçuşları yapacak

Güncelleme:

İsrail ordusu, Gazze'deki geçici ateşkesin sona ermesiyle saldırılarına yeniden başlarken en büyük destekçilerinden biri olan İngiltere'den dikkat çeken bir hamle geldi. İngiliz hükümeti, kendi vatandaşlarının da bulunduğu esirlerin kurtarılmasına destek olmak gerekçesiyle İsrail'e istihbarat sağlamak için Gazze üzerinde gözetleme uçuşları gerçekleştirecek.

İngiltere, esirlerin kurtarılmasına destek olmak gerekçesiyle İsrail'e istihbarat sağlamak için Gazze üzerinde gözetleme uçuşları yapacağını bildirdi.

İNGİLİZ ESİRLER İÇİN ORTAK ÇALIŞMA YÜRÜTECEKLER

İngiltere Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, hükümetin 7 Ekim'den bu yana, aralarında İngiliz vatandaşlarının da bulunduğu esirlerin serbest bırakılmasını sağlamak üzere bölgedeki ortaklarıyla birlikte çalıştığı belirtildi.

DOĞU AKDENİZ ÜZERİNDE GÖZETLEME UÇUŞLARI YAPILACAK

Vatandaşlarının güvenliğinin "İngiltere'nin en büyük önceliği" olduğu kaydedilen açıklamada, şu ifadelere yer verildi; "İngiltere Savunma Bakanlığı, devam eden rehine kurtarma faaliyetlerini desteklemek üzere İsrail ve Gazze üzerindeki hava sahasında faaliyet göstermek dahil Doğu Akdeniz üzerinde gözetleme uçuşları gerçekleştirecek.

UÇAKLAR REHİNELERİN YERİNİ TESPİT EDECEK

Gözetleme uçakları silahsız olacak, muharip role sahip olmayacak ve yalnızca rehinelerin yerini tespit etmekle görevlendirilecek. Sadece rehinelerin kurtarılmasıyla ilgili bilgiler, rehinelerin kurtarılmasından sorumlu ilgili makamlara iletilecek."

Kaynak: AA / Güncel

İsrail Gazze Uluslararası İlişkiler Dünya Güncel Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (10)

Mehmet Pak:

Avrupalıların ne kadar medeni olduklarını zaten biliyorduk iyice ayyuka çıktı bebek katilleri.

67
3
yanıtYanıtla
Kaan Yüksel:

Amerika ve İngiltere doğrudan savaşa müdahale ediyorlar..Bütün korkaklar bir araya gelmiş bir garibana saldırıyor bizde oturuyoruz.Aman keyfimiz kaçmasın aman dünya savaşı çıkmasın..

62
6
yanıtYanıtla
Yakup Gül:

Aynnen film seyrefer gibi seyrediyoruz.

yanıt35
yanıt0
minor:

Evde oturup konusacagina savasa katilabilirsin. Elinden geleni yapmis olursun.

yanıt12
yanıt52
Mustafa Yılmaz:

Bebek ve çocuk katliamını daha yakından izlemek için sanırım

58
1
yanıtYanıtla
Servet BÖLÜK:

Keser döner sap döner, gün gelir devran döner!!!

51
2
yanıtYanıtla
mahalle sakini:

Küfür tek millettir.

10
1
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

İngilizlerin olmadığı yer yok..

10
0
yanıtYanıtla
Mustafa Yılmaz:

Bebek ve çocuk katliamını daha yakından izlemek için sanırım

9
0
yanıtYanıtla
Öznur:

Zalimler zulm için bir araya geliyor da biz iyilerin tarafında olanlar birleşemiyoruz. İçimizde bile ne çok hain varmış gördük. Bölünmüşüz, değerlerimizi kaybetmişiz. Ayriyeten beğendiğim bir yorumu yanlışlıkla parmağım değdiği için yayından kaldırdım sanırım. Çok özür diliyorum.

4
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title