Haberler

Improvısers' Choır'ı Dinleyiciyle Buluşturdu

Güncelleme:

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi Aralık ayında sanatsal direktörlüğünü Jenni Roditi'nin yaptığı Blurb-Improvisers' Choir'i ağırladı.

7 Aralık günü müzik tutkunlarının karşısına çıkan koro, geniş yelpazeye sahip repertuarını seyirciyle paylaştı.

Sevgi Gönül Kültür Merkezi, Aralık ayı etkinliklerine devam ediyor. 7 Aralık 2016 Çarşamba günü sanatsal direktörlüğünü Jenni Roditi'nin yaptığı Blurb-Improvisers' Choir'i müzik severlerle buluşturdu. "Karışımı karıştırmak" sloganından hareket eden Improvisers' Choir, kendilerine özgü tarzıyla sesleri ve rolleri karıştırarak seyirciye unutulmaz bir müzik keyfi yaşattı.

Koro, geniş bir yelpazeye yayılan vokal stillerinde profesyonel performanslar sergileyen sanatçıları bir araya getiriyor. Sanatsal direktör Jenni Roditi, sahnede müzikal işlevleri tanımlayan işaretler kullanarak, farklı bir tarz yansıtıyor. Müziğin icra edildiği ana kadar koro tarafından bilinmediği projede, her sanatçıya performansın içinde kendi fikirlerini üretme fırsatı sunulan koroda sadece seslerin değil, rollerin de "karışımı karıştırılıyor".

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sevgi Gönül Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title