Haberler

İlyas Yalçıntaş ve Ebru Şallı Omurilik Felçlileri İçin Sahne Alacak

Güncelleme:

Sevilen Şarkıcı İlyas Yalçıntaş Türkiye Omurilik Felçlileri Derneğinin kimsesiz engellilerin kaldığı Hüsnü Ayık Bakım Merkezi yararına 27 Nisan Perşembe günü saat 20:30 'da Bakırköy Leyla Gencer Opera salonunda Ebru Şallı ile birlikte sahne alacak.

İncirler şarkısı ile çıkış yapan, bir çok yardım konserinde yer alan, gençlerin sevdiği genç sanatçı İlyas Yalçıntaş şimdide Banu Noyan Organizasyonuyla TOFD için sahne alacak. Ünlü popçu 1000 kişilik Leyla Gencer Opera Salonunda sevenleriyle kimsesiz engelliler yararına buluşarak dinleyicilerinde Omurilik Felci konusunda bilgi sahibi olmasına katkı sağlamış olacak.

Gecenin bir diğer sürprizi ise pilates uzmanı Ebru Şallı. Türkiye Omurilik Felçlilerinin tüm projelerine elinden geldiğince destek veren ve her hafta TOFD Genel merkezde engellilere nefes dersi vererek daha rahat bir gün geçirmesini sağlayan pilates uzmanı Ebru Şallı, Yalçıntaş'ın şarkıları eşliğinde dans edecek.

Daha önce TOFD'nin Rüya Ve Maskeler isimli tiyatral dans gösterisinde sahne alarak engelli dansçılarla gösteriye katkı sağlayan Ebru Şallı yine farkındalık yaratmak için sahnede yerini alacak.

27 Nisan akşamı saat 20:30'da Leyla Gencer'de gerçekleşecek Banu Noyan Organizasyon ile İlyas Yalçıntaş konser ve Ebru Şallı dans biletlerine biletix'den ulaşabilirsiniz.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Leyla Gencer Ebru Şallı Türkiye Yaşam Kültür Sanat Kültür Sanat Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title