Haberler

İlk Kez 92 Yaşında Doğum Günü Kutlandı

SİVAS'ın Akıncılar İlçesinde yaşayan 92 yaşındaki Mehmet Varol için ilk kez doğum günü kutlaması yapıldı.

SİVAS'ın Akıncılar İlçesinde yaşayan 92 yaşındaki Mehmet Varol için ilk kez doğum günü kutlaması yapıldı. Kutlamaya ilçe kaymakamı Akın Karagöz de katıldı. Akıncılar ilçesine bağlı Şenbağlar Köyü'nde oturan, 20 yıl önce eşini kaybeden 4 çocuk babası Mehmet Varol için oğlu Yakup Varol tarafından doğum günü partisi düzenlendi. Şenbağlar Köyü Hizmet Konağı ve Cem Evi'nde düzenlenen doğum günü partisine Akıncılar ilçe Kaymakamı Akın Karagöz ile ilçe protokolü katıldı.

"100 YAŞININ ÜZERİNDE İDDİASI" Yakup Varol, babasına doğum günü kutlaması yapmak istediklerini belirterek, şöyle dedi:

"Bugün babamın doğum gününü kutladık. Nüfus kağıdında 92 yaşında gözüküyor fakat küçük yazılmış. Aslında 100 yaşının üzerinde. Annem rahmetli olalı 20 yıl oldu. Biz dört kardeşiz. Babama 3'er ay sırayla bakıyoruz. Babam oldukça sağlıklı." Kaymakam Akın Karagöz ise, "Bugün Mehmet Varol amcamızın 100'üncü yaş günü partisinde bir araya geldik. Mehmet amcamıza uzun ömürler diliyoruz. Nice yaş günleri diliyoruz. Bugüne kadar unutulmuş. Bugün burada bu mutluluğu paylaşmak ve ilçemizin asırlık çınarlarını ziyaret etmek için bulunuyoruz" dedi. Daha sonra Mehmet Varol kendisi için hazırlanan doğum günü pastasını kesti.

DUVARDAKİ YAZI Babası için doğum günü partisi düzenleyen Yakup Varol tarafından yazılan ve duvara asılan yazı dikkat çekti. Yazıda, "Değerli canlar bugün evimizin orta direği köyümüzün büyüğü bir asırlık ulu çınar Mehmet Varol'un 100 yaş doğum günü kutlu olsun. 97+ üç,beş yaş küçük yazılmış bizler 100 yaşında mutabık kaldık. Hayırlı çene kapamalar. Güle güle güle baba" ifadeleri yer aldı. - Akıncılarsivas

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Varol Akın KARAGÖZ Akıncılar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title