Haberler

İlesam'da Yazarlar Okullarda Projesi Konuşulacak

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) İstanbul Şubesinin Çınaraltı Sohbetleri devam ediyor.

Türkiye İlim ve Edebiyat Eseri Sahipleri Meslek Birliği (İLESAM) İstanbul Şubesinin Çınaraltı Sohbetleri devam ediyor. 75. Çınaraltı sohbetinde İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer Yıldız, "Beşinci Yılında Yazarlar Okullarda" başlıklı sohbet yapacak.

İLESAM İstanbul Şubesi Başkanı Cafer Vayni de, Yazarlar Okullarda Projesi'nin Türk eğitim sisteminde öğretimi, eğitimle tamamlayan, pekiştiren, taçlaştıran az sayılı çalışmalardan olduğunu belirterek "Şiir ve düz yazı yazan, resim ve müzik yapan öğrencilerimiz ilk defa sistemli olarak Muammer Yıldız'ın çaba ve sahiplenmesiyle şair, yazar, ressam ve müzisyenlerle doğrudan iletişim kurdu. Bu bir ilk. Yazarlar Okullarda projesi esas değişimi öğretmenler üzerinde yapmıştır. Öğretmene öğrenci ile yazar arasında köprü olma görevi ve sorumluluğunu hatırlatmıştır. Dr. Muammer Yıldız'ın önemi ve modeli zaman içerisinde daha iyi anlaşılacaktır" dedi.

İLESAM İstanbul Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Süleyman Doğan'ın yöneteceği, Dr. Muammer  Yıldız'ın konuşacağı Beşinci Yılında Yazarlar Okullarda başlıklı 75. Çınaraltı Sohbeti 5 Aralık 2015 Cumartesi günü saat 15.00'de Yusufpaşa'daki Azaklıoğlu Necati Bay Eğitim Kültür ve Sosyal Yardım Vakfı'nda başlayacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Muammer Yıldız İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title