Haberler

İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Yapıldı

Güncelleme:

İl Koordinasyon Kurulu'nun 2018 yılı 2'inci dönem toplantısı Vali Kamçı başkanlığında yapıldı.

Kayseri'deki yatırımları ve sektörel gelişmeleri değerlendirmek, sorunları ve çözüm önerilerini ele almak, bu hususlarda kurumlar arasında işbirliği ve koordinasyonu sağlamak amacıyla Valilik Yatırım ve Koordinasyon Başkanlığı Toplantı Salonu'nda düzenlenen toplantıya Vali Kamçı, Vali Yardımcısı Baha Başçelik, ilçe kaymakamları, belediye başkanları, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.

Toplantının açılışında konuşan Vali Kamçı, "2018 yılının ikinci İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı olan bu toplantıda, yatırım programında yer alan yatırım projelerinin 01 Ocak – 31 Mart 2018 dönemi itibariyle durumları hakkında bilgi verilecektir. 31 Mart 2018 tarihi itibariyle, yatırımcı kuruluşlardan alınan "İzleme Raporları" ve "Yatırımcı Kuruluş Dönem Raporlarına" göre toplam proje sayısı 413 olarak tespit edilmiştir. Mahalli İdareler yatırımları hariç olmak üzere, belirtilen projeler için öngörülen ödenekler yaklaşık 820 Milyon TL olup, bu ödeneklerden dönem içerisinde yaklaşık 147 Milyon TL nakdi harcama yapılmıştır. Parasal gerçekleşme oranı ise yüzde 18 olmuştur. Mahalli İdareler yatırımlarında ise toplam proje sayısı 335 olarak tespit edilmiştir. Bu projeler için öngörülen ödenekler ise yaklaşık 510 Milyon TL olup, bu ödeneklerden dönem içerisinde yaklaşık, 229 Milyon TL nakdi harcama yapılmıştır. Parasal gerçekleşme oranı ise yüzde 45 olmuştur." dedi

Toplantıda, yatırımcı kuruluşların bölge ve il müdürleri ile temsilcileri, Kayseri'de yürütülen ve programlanan yatırım ve projelerle ilgili toplantıya katılanlara bilgiler verdi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Süleyman Kamçı Baha Başçelik Kayseri Güncel Haberler

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Cumhur İttifakı'nda çatlak mı var? Devlet Bahçeli'den bayram sabahı çok net mesaj

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Gaziantep'te katliam! 5 kişiyi öldürüp aynı silahla intihar etti

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Kariye Camii'nde 79 yıl aradan sonra ilk bayram namazı kılındı

Bakmadan Geçme

Kurban Bayramı'nda sağlık ocağı kapalı mı, açık mı? Bayram'da hastaneler, poliklinikler ve sağlık ocakları çalışıyor mu? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramı'nda nereler kapalı? 16-17-18-19 Haziran'da kargo, eczane, bankalar kapalı mı, açık mı? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? Kurban Bayramında Toplu Taşıma Ücretsiz 2024 | 16-17-18-19 Haziran toplu taşıma bedava mı? Bayramda metro, otobüs, vapurlar kaç gün ücretsiz? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? YUMUŞAK KURBAN ETİ KAVURMASI TARİFİ | Lezzetli kavurma nasıl yapılır? Kurban eti mangalda nasıl yumuşak olur? BUGÜN HANGİ MAÇLAR VAR? 16 Haziran günü maç var mı, hangi kanaldan yayınlanıyor, şifresiz mi? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban eti hemen yenir mi, kaç saat dinlenmeli? Diyanete göre kurban eti ne kadar sürede tüketilmeli? Kurban kesmeden önce ne söylenir, nasıl tekbir getirilir? Kurbanlık keserken nelere dikkat edilmelidir? KURBAN BAYRAMI NAMAZI KILINIŞI | Kurban Bayramı namazı kaç rekat, nasıl kılınır? Bayram namazına nasıl niyet edilir, kaç tekbir alınır? Kurban kesilirken okunacak dua nedir? Kurban kesilirken niyet nasıl edilir, hangi salavat getirilir? Kurban Bayramı özel sektöre 9 gün tatil mi? Kurban Bayramı tatili toplam kaç gün, 9 gün tatil kimleri kapsıyor?
Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

Diyanet'i karıştıran iddia! Türk hacı, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi: Bizi çöp gibi götürdüler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title