Haberler

İhkib Başkanı Tanrıverdi Tahran'da

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Türk firmaların İranlı iş adamlarına Türk ürünlerini tanıtımı İHKİB Yönetim Kurulu Üyesi ve URGE Projesi Komite Başkanı Nazım Kanpolat ile röportaj İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile röportaj Başkent Tahran'daki Espinas Otelde, Türkiye Ekonomi Bakanlığı'nın desteklediği "İç Giyim ve Yatak Kıyafetleri Sektöründe Türk Markalarının Rekabet Gücünün Arıtılması Projesi" kapsamında Türk ve İranlı iş adamları bir araya geldi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Türk firmaların İranlı iş adamlarına Türk ürünlerini tanıtımı

İHKİB Yönetim Kurulu Üyesi ve URGE Projesi Komite Başkanı Nazım Kanpolat ile röportaj

İHKİB Başkanı Hikmet Tanrıverdi ile röportaj Başkent Tahran'daki Espinas Otelde, Türkiye Ekonomi Bakanlığı'nın desteklediği "İç Giyim ve Yatak Kıyafetleri Sektöründe Türk Markalarının Rekabet Gücünün Arıtılması Projesi" kapsamında Türk ve İranlı iş adamları bir araya geldi. Programa katılan İHKİB Yönetim Kurulu Üyesi ve URGE Projesi Komite Başkanı Nazım Kanpolat ve İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) Başkanı Hikmet Tanrıverdi, konu ile ilgili AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Hikmet Tanrıverdi Ekonomi Bakanlığı Türkiye Tahran Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title