Haberler

İgdaş, Güvenliği Beyaz Perdede Anlatıyor

iGDAŞ’ın, doğalgaz güvenliği ve tasarrufa dikkat çekmek amacıyla hazırladığı spotlar, İstanbul genelinde 65 sinema salonunda gösterime girdi.

iGDAŞ'ın, doğalgaz güvenliği ve tasarrufa dikkat çekmek amacıyla hazırladığı spotlar, İstanbul genelinde 65 sinema salonunda gösterime girdi. Sinema spotları, doğalgaz kullanıcılarını doğalgazın güvenli ve tasarruflu kullanımı ile ilgili hassas olmaya davet ediyor.

Doğalgaz işletmeciliğinde güvenlik unsurunu her şeyin üzerinde gören İGDAŞ, hazırladığı güvenli doğalgaz kullanımına yönelik spotları şimdi de İstanbul genelinde 65 sinema salonunda göstermeye başladı. 5 milyondan fazla İstanbulluya hizmet veren İGDAŞ, sinema spotlarında doğalgazın hiçbir sıkıntı yaşanmadan, güvenli olarak kullanabilmesi için gereken şartları anlatıyor. Güvenli kullanımın yanı sıra tasarruflu kullanımı da önemseyen İGDAŞ, hazırladığı diğer spotla tasarruflu doğalgaz kullanımına yönelik pratik öneri ve alınacak önlemleri anlatıyor.

İGDAŞ Genel Müdürü Bilal Aslan konuya ilişkin şunları söyledi; "İlkini geçtiğimiz yıl hazırladığımız kamu spotları sayesinde 35 ulusal kanal aracılığıyla milyonlarca kişiye ulaştık. Bu yıl yeni kamu spotumuz yine ulusal kanallarda yayınlanmaya başladı. Bununla birlikte hazırladığımız sinema spotlarımızı sinema salonlarında da göstermeye başladık. Kışın geldiği bugünlerde güvenli ve tasarruflu doğalgaz kullanımı için dikkat edilmesi gereken noktaları birçok kanaldan hatırlatıyor ve tüm Türkiye'ye dikkatli olmaya davet ediyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Gaz Dağıtım Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title