Haberler

Hürriyet Yazarı Bayer'e Toplum Hizmet Ödülü

Çanakkale Rotary Kulübü, Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer'e 'Toplum Hizmet Ödülü' verdi.

Çanakkale Rotary Kulübü, Hürriyet Gazetesi Yazarı Yalçın Bayer'e 'Toplum Hizmet Ödülü' verdi. Ödül töreni nedeniyle düzenlenen yemekli gecede Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu Nicholas Sergi ise kulübün 'Onur Üyesi' kabul edildi.

Truva Otel'de düzenlenen ödül törenine, Çanakkale Rotary Kulubü üyelerinin yanı sıra Hürriyet Gazetesi'nin Paris eski temsilcisi Muammer Elveren de katıldı. Rotary Kulübü Dönem Başkanı Avukat Erdal Gezen, Yalçın Bayer'in Toplum Hizmet Ödülü'ne layık görülme nedenlerini anlattı. Gezen, usta gazetecinin mesleği boyunca Türk toplumunun sorunlarını köşe yazılarında gündeme getirerek, çözüm noktasında büyük adımlar attığını söyledi. Gezen, Bayer'in ödülü fazlasıyla hak ettiğini belirtti.

Çanakkale Rotary Kulüp Üyesi Gazeteci Aynur Ganiler de, Bayer'in özgeçmişini okurken, "Yalçın Bayer, birçok gazetecinin yetişmesini sağlamıştır. Onunla mesai arkadaşlığı yapmış olmaktan onur duyuyorum" dedi. Uluslararası Rotary 2 bin 440'ncı Bölge Federasyon Başkanı Güneş Ertaş, Bayer'e Toplum Hizmet Ödülü'nü sundu. Bayer, yaptığı konuşmada, normalde bu tür ödülleri almadığını belirtti. Bir gazateciye ancak meslek sendikası ya da meslek örgütlerinin ödül verebileceğini kaydeden Bayer, "Çanakkale benim için önemli bir kent. Çanakkale'ye verdiğim önemden dolayı bu ödülü alıyorum" dedi.

Çanakkale ve İstanbul'un Türkiye'nin iki boğaz kenti olduğunu kaydeden Bayer, ""Hem Çanakkale hem İstanbul, gerek tarihsel gerekse arkeolojik açıdan büyük değerlere sahip. Bu miraslardan gelecek nesiller faydalanmalı. Türkiye'de doğayı korumalı ve tahrip etmemeliyiz" dedi.

Uluslararası Rotary 2440'ncı Bölge Federasyon Başkanı Güneş Ertaş, daha sonra Avustralya'nın Çanakkale Konsolosu Nicholas Sergi'ye onur üyeliği rozeti taktı. Çanakkale Rotary'nin eski dönem başkanlarından Haluk Güven, sağlık problemleri nedeniyle 9 ay kadar ayrıldığı üyeliğe rozet takarak geri döndü. Gecede Çanakkaleli iş kadını Göknur Gök de, Rotary üyesi olarak kabul edilip rozet takan isimler arasında yer aldı. - Çanakkale

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Yalçın Bayer Çanakkale Hürriyet Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title