Haberler

Tiktok'ta güç gösterisi yapıp şarkı söyleyen cumhuriyet savcısı açığa alındı

Güncelleme:

TikTok hesabında şarkılar söylediği, spor yaptığı yaptığı anlara ait paylaşımlarda bulunan Turgutlu Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş, mesleğin şeref, onur ve saygınlığını bozduğu gerekçesiyle Hakimler ve Savcılar Kurulu tarafından geçici olarak açığa alındı.

Manisa Turgutlu Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş, sosyal medya platformlarından TikTok'ta çektiği videolar ile gündeme oturdu. Savcının şarkılar söylerken, spor yaparken paylaştığı çeşitli videolar sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti.

HESABINI KAPATTI

Bu gelişmeyle birlikte söz konusu paylaşımlar da sosyal medyada gündem oldu. Savcı Saltabaş'ın Tiktok hesabını kapattığı öğrenildi.

KARAR, MESLEĞİN ONUR, ŞEREF VE SAYGINLIĞINI BOZDUĞU GEREKÇESİYLE ALINDI

Hakimler Ve Savcılar Kurulu (HSK), sosyal medyadaki paylaşımları sebebiyle Turgutlu'da görevli cumhuriyet savcısını açığa aldı. Alınan bilgiye göre, bir sosyal medya platformundaki paylaşımlarıyla mesleğin şeref, onur ve saygınlığını bozduğu gerekçesiyle hakkında inceleme başlatılan Turgutlu Cumhuriyet Savcısı Nusreddin Saltabaş, HSK 2. Dairesi tarafından geçici olarak görevden uzaklaştırıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Hakimler ve Savcılar Kurulu Hakimler Savcılar Kurulu Cumhuriyet Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 28 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 28 Nisan 2024 Pazar Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Kirli Sepeti CANLI izle! Kirli Sepeti 28. BÖLÜM FULL İZLE! Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne?
500

Yorumlar (21)

sahin1912:

Abi ne alaka ya, insanlar özgür. İş başındayken mi yapmış bu videoyu ya da dansı. Kimene? Adam evin de kendince eğlenmiş ve vakit geçirmiş. Görevini iyi yaptıktan sonra özel hayatında ne yaparsa yapsın kimene....!! Hırsızlık yapsa, adam kayırsa, suçluyu suçsuz gösterse anlarım da. Türkiye burası insanların özel hayatına saygı duyulmalı!

77
104
yanıtYanıtla
Fatih :

dediğin gibi özel hayat. özel hayatını bize göstermesin.

yanıt82
yanıt31
Beyin Fakiresi :

devlet terbiyesi öyle herkesin anlayabileceği birşey değildir

yanıt26
yanıt0
Doğrucu Davud:

Liyakata dayalı atama bu yüzden önemli. Doğrusunu yapmışlar. Savcılık gibi yüce bir mesleğin mensubu böyle tik tok yapmaz. Yaparsa da toplumu bilgilendirici eğitici şekilde evrensel değerler üzerinden yapmalı. Herkesin tik tok yapma hakkı var ama usulünce

90
28
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

ciddiyet her zaman önemlidir. özellikle de devleti temsil ediyorsan.

79
17
yanıtYanıtla
kedimi uçak çarptı:

doğru karar sen devleti temsil ediyorsun sayın savcı

65
21
yanıtYanıtla
Murat Ulak:

Savcı oldu diye robotmu olması lazım adam doğal olarak içindeki kendini dışa aktarmış.

29
20
yanıtYanıtla
Mehmet Ümit:

Yargının en yüksek birimi, tiktokun mesleğin şeref, onur ve saygınlığını bozduğunu söylüyor. Buda Tiktokun ne kadar ahlaksız, gençleri tuzağa düşüren bir uygulama olduğunun kanıtıdır.

43
2
yanıtYanıtla
Beyin Fakiresi :

kahrolsun tiktok kahrolsun bağzı! şeyler... :)

yanıt2
yanıt0
Zulkarneyn :

Spor yapmak mi yani mesleğin şeref, onur ve saygınlığını bozuyormus ? Gencleri uyuşturucu,alkol, şiddet gibi şeylere yonlendiren dizilerdeki gudik tiplere "yilin oyuncusu" diye ödüller ve dunyanin parasini verirler, spor yapanlari işinden men ederler.

25
19
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title