Haberler

HDP'nin Meclis Başkan Adayı Fırat: Son Turda Çekilebilirim

Güncelleme:

HDP'nin Meclis Başkan adayı Dengir Mir Mehmet Fırat, seçim yarışında "çekilip başka bir adayın desteklenmesi gibi olasılıklar var mı?" sorusuna "Olabilir, çekilebilirim" dedi.

HDP'nin Meclis Başkan adayı Dengir Mir Mehmet Fırat, Habertürk TV'de 4. turla ilgili "HDP'nin tavrı ne olur? Sizin dışınızda başka bir adayı desteklemek gibi, sizin çekilip başka bir adayın desteklenmesi gibi olasılıklar var mı?" sorusuna "Olabilir, çekilebilirim. Olasılıkları konuşmadık. Peşin olarak bazı şeyleri konuşmanın bir faydası yoktur. Gelişmeler onu gösterir" dedi. Fırat yaptığı açıklamada "3. ve 4. turlar önemlidir. Salt çoğunluk aranacaktır. 4. turda iki adayın yarışması sonucunda belli olacaktır" dedi.

AK PARTİ TAKTİK HAMLE YAPARSA NE OLACAK?

3. turda AK Parti'nin son tur için taktik hamle yapacağı iddiasıyla ilgili Fırat, "Kesin bir şey söylemek mümkün değil. Böyle bir durum karşısında o zaman görev diğer iki muhalefet partisine düşüyor. Çünkü 7 Haziran seçimlerinde halkın bir mesajı vardı" ifadesini kullandı.

BAHÇELİ'YE AĞIR SUÇLAMA: AK PARTİ'YE CİLVE YAPIYOR

Fırat, "MHP kendisi kadar vekili olan partinin yok olduğunu düşünüyor. (Bahçeli'nin HDP'yle ilgili açıklaması) Aslında Bahçeli "AK Parti adayına kazandırmak istiyorum" diyor. Bunun altında bir koalisyon vardır AK Parti'ye cilve yapıyor" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dengir Mir Mehmet Fırat Habertürk Ak Parti Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (107)

HdpmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Adam gibi adam

41
45
yanıtYanıtla
ATİLLA:

bahçeli yanlış üstüne yanlış yapıyor. ne demek hdp baykala oy verirse ben vermem. yazık bu mecliste akpli bakanların yüce divana gönderilmesini isteyen adam meclis başkanlığına akp adayının seçilmesini yol açacak tavırlarda bulunamaz.

12
64
yanıtYanıtla
Mehmet:

Bencede Mhp cilve yapiyor. Milliyetci cilve partisi

59
17
yanıtYanıtla
can:

cekil zaten dönek

26
37
yanıtYanıtla
hakannnnmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Hadi ordan satilmis adam seni

23
32
yanıtYanıtla
hdp-chp-mhp koalisyonu:

koalisyon için HDP , Bahçeliye bekar bayan bir vekilini vermeli . . bu evlilik büyük koalisyonun yolunu açar. .

26
25
yanıtYanıtla
sessizlik...:

meclis başkanı akp den cıkmamalı muhalefet partileri ellerine gecen bu fırsatı anlamsız egolarına yem etmemeliler

39
8
yanıtYanıtla
IMPARATOR TÜRKMobil-IOS:

Arkadas zorla mı sevdireceksiniz kürtleri bize,eski den kurt mus turk mus fark etmezdi ama artık bu HDP liler kürtlerin tümünden nefret ettirdiler,zorla guzellik olmaz,sevmiyoruz arkadas sizi

21
26
yanıtYanıtla
kürt sami:

Allah bir insanin yüzünün nurunu alirsa. . . lanet olsun pkk ya

29
18
yanıtYanıtla
sertaç:

Türkiye nin dört tarafından mhp den ülkeye hiçbir yararı olmayacaktır mhp tavanı bile umutsuz çünkü mhp demek kriz demek mhp demek savaş demek mhp demek insanlığa düşman demek kin ve nefret demek

29
15
yanıtYanıtla
Tüm 107 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title