Haberler

HDP'li Dengir Mir Mehmet Fırat'ın Mercedes'ine El Konuldu

Güncelleme:

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen yurda getirilişlerinde usulsüzlük yapıldığı belirlenen lüks otomobillere yönelik operasyon kapsamında HDP'li Fırat'ın aracına da el konuldu.

Yurda getirilişlerinde usulsüzlük yapıldığı belirlenen lüks otomobillere yönelik operasyon düzenleyen Ankara Emniyeti, HDP'li milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat'ın aracına el koydu.

183 LÜKS ARAÇ USÜLSÜZ SOKULMUŞ

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şubesi, Gümrük ve Ticaret Bakanlığı müfettişlerince yapılan ön hazırlıkla ilgili adli soruşturma başlattı. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen ve bir yıldır devam eden soruşturmada, 183 lüks aracın yasal olmayan yollardan ülkeye sokulduğu belirlendi.

GALERİCİLERİN OYUNU

Polis ve müfettişler, başkentteki bazı galericilerin, yurtdışında tescil edilmiş ve kullanılmış olan araçları, "kullanılmamış yeni araç" gibi gümrük beyanında bulundukları ortaya çıkarıldı.

DEVLETİN KAYBI ÇOK BÜYÜK

Şüphelilerin, ayrıca bu araçlara sahte belge düzenleyerek çift fatura kullandıkları, böylece araçları gerçek değerinin çok altında gösterdikleri saptandı. Çift fatura uygulamasında araçların gerçek vergi matrahının ortalama yüzde 10'nun yatırılarak araç sahibine 50-60 bin euro haksız menfaat sağlandığı ve devletin vergi kaybına uğradığı anlaşıldı.

DENGİR MİR MEHMET FIRAT'IN ARABASI DA KAÇAK ÇIKTI

Bu tespitlerin ardından, operasyona başlayan polis, araçların tescil kayıtlarının bulunduğu 33 farklı kentte el koyma işlemleri yaptı. Bu el koyma işlemleri sırasında HDP Mersin milletvekili Dengir Mir Mehmet Fırat'ın aracına da el konuldu. Fırat'a ait 2010 model Mercedes 350, emniyet otoparkına çekildi.

(Kaynak: Milliyet)

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Dengir Mir Mehmet Fırat Mercedes Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 30 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 30 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 30 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 30 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 30 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 30 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 30 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 30 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 30 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 30 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! CHP'nin 1 Mayıs Taksim yürüyüşü ne zaman, saat kaçta? CHP Taksim'e yürüyecek mi? Bu haftaki maçlar aynı gün ve saatte mi oynanacak? Maçlar kaçıncı haftadan itibaren aynı gün ve saatte oynanacak? 30 Nisan Kankalar Günü mü? Dünya Kankalar Günü ne zaman? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı? Trendyol Süper Lig'de son haftalara girdik 1 Mayıs kurumsal mesaj örnekleri! Şirket çalışanlarınıza gönderebileceğiniz 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajları 1 Mayıs kuaförler açık mı, berberler kapalı mı?
500

Yorumlar (139)

HAZRETİ ABDULLAH ÖCALANMobil-ANDROID:

niye o savcılar erdoganlarin mal varlıklarını araştirmiyorlar sayin fırat hdp li olduğu icin mi unutmayın Kürtler kıyamete kadar kabusunuz olacaklar

17
17
yanıtYanıtla
Ardahanli:

Imansiz dini kelimeler kullanmak abes oluyor en iyisi kendi lagiminda kal....

yanıt1
yanıt2
BU HDP LİLERİN:

KENDİSİ KAÇAK ZATEN BUNLAR VATANDAŞ GÖRÜNÜMLÜ TERÖRİST. . .

20
12
yanıtYanıtla
ADINIZI YAZIN:

Fırat bu arabayı AKP DÖNEMİNDE ALMIŞTI BELİRTİLİR!

25
5
yanıtYanıtla
ADIMI YAZDIM:

senin gibi vatan hainlerinden biri olan fırat akp yi kullandı adı akp oldu hıyar

yanıt1
yanıt5
mardinliMobil-ANDROID:

HDP demek hertürlü kirli işlerdemek.fırıldak memet

12
16
yanıtYanıtla
Adıyamanlı:

Ayakkabı kutuları ve saatler konusunda niye bu kadar titiz değilsiniz?

16
11
yanıtYanıtla
TURKMEN ALEVI BEKTASI:

İNSANİN EN TEHLİKELİSİ İKİYUZLU OLANI DIR BU DONEK BİR ZAMAN AKP MUSLUMAN SİMDİ PKK ZERDUST OLDU YAKİNDA RUS HİRISTIYAN OLUR

17
9
yanıtYanıtla
HAZRETİ ABDULLAH ÖCALANMobil-ANDROID:

AKP TERÖR ÖRGÜTÜ İŞ BASINDA

12
13
yanıtYanıtla
kaanMobil-ANDROID:

mercedes e biniyo bide kacak ...insanlarida ezilen halklar diye kandiriyor..yazik ya ...

17
7
yanıtYanıtla
Tüm 139 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title