Haberler

Hayal Kahvesi Bursa'da Çilingir Sofrası Kuruluyor

Birbirinden farklı tarzda performansların sergilendiği Hayal Kahvesi Bursa'da bu haftasonu Balkan ve Rumeli esintisi hakim olacak. Suzan Kardeş, balkanların tüm renklerini, seslerini ve lezzetlerini Hayal Kahvesi Bursa'ya taşıyacak.

Gitar ve vokalde Fatih Tuğcu, gitarda Azer Ellergezen, bas gitarda Oğuz Kurtuluş, klavyede Hakan Sönmezışık ve davulda Aşkın Altınyelken'in katılımıyla oluşturulan ve bugune kadar Bursa'da birçok konser veren Resonance grubu bu kez Hayal Kahvesi Bursa'da konser veriyor. Grup Metallica'dan Santana'ya Bon Jovi'den Aerosmith'e ve birçok seçkin gruba ait şarkıları müzikseverlerle buluşturuyor.

7 Nisan Çarşamba RESONANCE saat: 22:30 Giriş ücretsizdir

Onlarca yıldır neredeyse ülkenin tüm sanatçılarının makyözü olan Suzan Kardeş, Balkan ve Rumeli eğlencesi ile Hayal Kahvesi Bursa'da sevenleriyle bulaşacak. Balkanların tüm renklerini, seslerini ve lezzetlerini Hayal Kahvesi'ne taşıyacak olan Suzan Kardeş, mekanı bir çilingir sofrasına dönüştürecek. Doğduğu toprakların mutfağından seçkin örnekleri kendi elleriyle hazırlayacak olan Kardeş, dupduru sesiyle Hayal Kahvesi müdavimlerini çok uzaklara götürecek.

9 Nisan Cuma SUZAN KARDEŞ saat: 21:30 Bilet Fiyatı: 25 TL, Yemekli

1996 yılından beri birlikte müzik yapan Redd, geçtiğimiz yıl çıkardıkları 21 isimli albümleri ile Türkiye'de bugüne kadar yapılmış en tutarlı konsept albüm çalışmasına imza attılar. Vokal ve bas gitarda Doğan Duru, gitar ve geri vokalde Güneş Duru ve Berke Hatipoğlu, klavyede İlke Hatipoğlu ve davullarda Berke Özgümüş'ten oluşan Redd, canlı performanslarını dinleyicisiyle kurduğu gerçek yakınlığın pekişmesi olarak tanımlıyor.

10 Nisan Cumartesi REDD saat: 23:00 Bilet Fiyatı: 25 TL

Kaynak: Bültenler / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title