Haberler

Hatay'da teröristlerle girilen çatışma ve patlama anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı

Güncelleme:

Hatay'da teröristlerle girilen çatışma sonrası patlama meydana geldi. Olayda herhangi bir can kaybı yaşanmazken, çatışma ve patlama anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı.

Hatay'ın İskenderun ilçesinde polis ekiplerinin alınan istihbarat üzerine takibe aldıkları araçtaki teröristlerle sıcak çatışma yaşanırken, araçtaki patlama sonucu 1 polis yaralandı. Teröristlerle girilen çatışma ve patlama anına ilişkin görüntüler ise bir vatandaşın telefonu ile kaydedildi.

"2 TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"

Öte yandan, saldırıyla ilgili açıklama yapan Hatay Valisi Rahmi Doğan, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Güvenlik birimlerimizin Payas kontrol noktasında şüphelendiği 2 teröristten biri takip sonucunda İskenderun da etkisiz hale getirilmiş ve bu esnada bir patlama meydana gelmiştir. Herhangi bir can kaybı bulunmamaktadır. Operasyon devam etmektedir. Kamuoyu bilgilendirilecektir"

Vali Doğan, ilerleyen saatlerde yaptığı açıklamada, 2 teröristin de etkisiz hale getirildiğini ifade etti.

ABD'DEN TERÖR SALDIRISI UYARISI

ABD Ankara Büyükelçiliği Türkiye'de terör saldırısı ihtimali nedeniyle tüm vize işlemlerini askıya almıştı. Vatandaşlarını uyaran Büyükelçilik, "AVM'lerden ve kalabalık yerlerden uzak durun" demişti.

Hatay'da teröristlerle girilen çatışma ve patlama anına ilişkin görüntüler ortaya çıktı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Rahmi Doğan İskenderun Haberler

500

Yorumlar (24)

NET61 OSMAN:

Öldürüldü daha mantikli etkisiz biraz sanki yaralanmiş gibi algilaniyor bence Ö L D Ü R Ü L D Ü Bundan daha güzel ne olabilir

55
7
yanıtYanıtla
TTT:

ABD nin istihbarat sağlamdır. boş boş milliyetcilik yapacağınıza adamların istihbaratına güvenin.

6
20
yanıtYanıtla
ümit:

istihbarat dedigin yer söyler en azindan, bunlar amerikanin kiraladigi teröristler zaten

yanıt5
yanıt2
olay çok basit:

abd nin istihbaratı neden sağlamdır? çünkü abd nin ajanı dolu Suriye ve bu terör örgütlerinide örgütleyen ajanları ile abd nin ta kendisidir

yanıt8
yanıt1
Fetih1453:

Ne istihbaratı ya.yaptiran onlar zaten.

yanıt7
yanıt2
Rgh:

Kendi yolluyorda ondan senin gibiler bı bitmediniz bee

yanıt6
yanıt2
BOS YORUM KARDES:

PYDYI ABDNIN DESTEKLEDIGINI BILDIGINE GORE, YA SEN PKK''NIN UZANTISI OLDUGUNU BILMIYORSUN YA DA PYD YI PKK UZANTISI OLARAK GORMUYORSUN. . ADAMLAR SIRF S400 YUZUNDEN KIN TUTTU DERTLERI O, YANI BIZE MUTTEFIKLIKTEN UZAKLASMAYIN DIYOR BAK NASIL BILDIM SALDIRI OLACAGINI MUTTEFIKIN OLURSAM NICELERINI PAYLASIRIM SENINLE DEMEYE GETIRIYOR, HALBUKI BUTUN CORBAYI KARISTIRAN KENDILERI : )

yanıt2
yanıt1
TTT:

ABD nin yaptırdığına dair tek bir kanıtınız yok hissiyatınızla hareket ediyosunuz. ABD yi ister sevin ister sevmeyin adamların ülkemizde üssü var ve müttefiğimiz. rusya namlu doğrultunca koşa koşa amerikaya sığınıyoruz. unuttunuz siz sovyetleri.

yanıt2
yanıt5
bigbang:

Ne güzel gebertilmiş harika en iyi terörist gebermiş teröristir

20
2
yanıtYanıtla
Alia:

Büyük şeytan Amerika saldırının olacağını nereden biliyor kaç gün önceden? Çünkü ipleri elinde olana kendisi bunu yaptırdı da ondan.

10
4
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title